Az Alpha-Vet Kft. 1990-től a hazai piacvezető cégek között meghatározó szerepet játszik, nem csak az állategészségügyi szolgáltatások, hanem az állatgyógyszerek, felszerelések és eszközök, valamint takarmányok forgalmazása területén is.

Számos beruházása mellett, 2009-ben elkezdte felépíteni Európa egyik legnagyobb állategészségügyi és felszerelési centrumát Budapesten, amelyet 2011-ben hivatalosan is megnyitott a nagyközönség és a szakma előtt. Itt, a cégcsoporthoz tartozó AlphaZoo nagyáruházzal párhuzamosan, egy hatalmas logisztikai központ és raktár, irodák, állatpatika és ez év májusától, egy állattenyésztési és állategészségügyi eszközáruház is megnyitotta kapuit.

Az áruház akkor még az Alpha-Anitech nevet viselte, amely tükrözte, a méltán sikeres Alpha-Vet cégcsoporthoz tartozását és az állatokhoz kapcsolódó technikai eszközök, felszerelések egyre bővülő tárházát. Elsődleges célja a hazai állattenyésztési ágazat eszközökkel, felszerelésekkel való ellátása volt. Munkatársaink sok éve az állattenyésztési szakkereskedelemben dolgoznak, nagy tapasztalattal rendelkeznek. A cégcsoport hamar felismerte az eszköz ágazat fontosságát, ezért 2012-ben újabb beruházásra szánta el magát és megvásárolta a PetFarmVet Kft.-t (korábbi Anivet).

A két ágazat egyesüléséből született az Anitech eszköz ágazat.

Ezzel sikerült létrehozni egy olyan eszköz-centrumot, ahol a gazdák és állattartók bármilyen haszonállathoz megtalálják a szükséges tenyésztési kellékeket. Közel 12.000 féle árucikket tartunk raktáron. Ezen potenciál biztosítja Partnereink részére a biztos, gyors, szakszerű kiszolgálást, legyen az egy egyszerű marhakötél, vagy computer vezérelt sertés technológia.

Természetesen, a 2011-ben megnyílt Hofherr utcai áruházunk mellett, a már jól megszokott Remény utcai áruház is áll kedves régi/új Vásárlóink rendelkezésére.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.