A10 Környezetvédelmi Befektetési Zrt.

Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarországon egyedülálló cégünk, hiszen mi vagyunk az az egyedüli, komplex szolgáltatással bíró cég, aki mind a benzinkúttechnika, mind a mosóberendezések terén teljes körű, kulcsrakész termékeket és szolgáltatásokat tud kínálni ügyfeleinek. Az A-10 Környezetvédelmi Zrt. 1997-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonosi körrel. 2005 óta a fő tevékenységi körünk az üzemanyagtartályok kereskedelme, gyártása, telepítése és azok engedélyeztetése volt.

Cégünk a mosóberendezések és az üzemanyagkutak specialistájaként mindig az élvonalban, az ügyfelek igényeinek a leginkább megfelelő, kulcsrakész berendezéseket és teljes körű szolgáltatásokat kínál rövid határidőre ingyenes helyszíni felméréssel, szaktanácsadással.

Főbb tevékenységi körünk:

Napjainkban már a különböző fajtájú és méretű tartályok kereskedelmén túl a konténerkutak telepítésétől kezdve, a belső- és közforgalmi töltőállomások tervezésén és kivitelezésén át, a különféle üzemanyagok és adalékok kereskedelmével, valamint egyéb környezetvédelmi szolgáltatásokkal is foglalkozunk. Mindemellett engedélyeztetéssel és különféle pályázati lehetőséggel állunk partereink rendelkezésére. Tevékenységünk teljes körű: helyszíni felmérés, a megfelelő termék kiválasztásához tanácsadás, szükséges engedélyek beszerzése, tanúsítványok elkészítése, a megrendelt termék leszállítása, üzembe helyezése, majd kötelező időszaki illetve az esetleges meghibásodásokból eredő szervizszolgáltatás.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: hatszáztizenkettő

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: hatszáztizenkettő

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.