Az ABO CSOPORT - és jogelődeinek története több mint 60 évre nyúlik vissza. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében gabonaipari tevékenységet végző szövetkezetek és vállalatok átszervezése, összevonása vezetett el a Szabolcs Gabona Rt. 1993-ban történt megalapításához. A cégcsoport 2005. áprilisától teljes körű arculatváltási programot indított, amelynek eredményeként új, egységes szerkezetű emblémákat és szintén új, egységes cégneveket vezettünk be. A Szabolcs Gabona nevet felváltotta az ABO márkanév, melynek alapötlete, hogy SZABOLCS és a GABONA szavakban egyaránt megtalálható ABO betűhármas vált a cégnevek alapvető elemévé.

A fejlődés szolgálatában

A kizárólag magyar magánszemélyek tulajdonában álló ABO HOLDING Zrt. (korábbi nevén Szabolcs Gabona Rt.) az elmúlt években dinamikusan növekedett és korszerűsödött. Akvizíciók és fejlesztések révén belföldön és külföldön növeltük piaci jelenlétünket s Magyarországon túl jelentős érdekeltségeket szereztünk Szlovákiában, Ukrajnában és Romániában. 2010-től kezdődően racionálizálási programok keretében átszerveztük tevékenységeinket, összevontunk termelő kapacításokat, funkciókat és kellő eredményt nem biztosító tevékenységeket megszüntettük.

Egységes és hatékony működés

Meggyőződésünk, hogy további bővülést és eredményességet, partnereink mind magasabb színvonalú kiszolgálását a cégcsoport tevékenységének folyamatos megújításával és fejlesztésével érhetjük el. Ennek érdekében kialakítottuk regionális irányítási rendszerünket, melynek köszönhetően mind a malomipar, mind a takarmányipar területén található partnereinkkel szorosabb együttműködést, rugalmasabb kiszolgálást, közvetlenebb partneri kapcsolatot tudunk kialakítani.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: háromszáznyolcvanhét

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: háromszáznyolcvanhét

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.