Az Agio Kft. köszöni megtisztelő figyelmét.


Vállalkozásunkat 20 évvel ezelőtt AGIÓ Bt. néven alapítottuk, tevékenysége kezdetben használt mezőgazdasági gépek ügynöki kereskedelmére korlátozódott.


A kezdeti sikereken felbátorodva 1995-ben vásároltuk meg jelenleg is telephelyünkként működő ingatlan egy részét, ahol 1996 májusától folytatjuk új és használt mezőgazdasági gépek, illetve alkatrészek forgalmazását. 1997-ben sikerült a telephelyet bővíteni, majd 1999 őszén megkezdtük a 2001 óta iroda, raktár és műhelyként működő  épületünk építését.


A megalakulás 10. évfordulóján, 2004-ben alakultunk át AGIÓ Kft.-vé.


Tevékenységünk az elmúlt 2 évtizedben jelentős változásokon ment keresztül.


Kezdetben a teljes hazai mezőgazdasági gépkínálattal igyekeztünk ügyfeleink igényeit kielégíteni, majd a vevői igények változásával egyre magasabb műszaki színvonalú, elsősorban import gépekre cserélődött a portfoliónk.


Napjainkra választékunk alapvetően átalakult és letisztult.


1999 óta vagyunk kapcsolatban az osztrák COMPTECH GmbH cégcsoport szlovéniai leányvállalatával,a FARMTECH d.o.o. -val, melynek kiváló minőségű szállítójárműveit (pótkocsi) és szerves trágya szóróit  2002 óta kizárólagos magyarországi forgalmazóként kínáljuk viszonteladók és végfelhasználók részére.


Kapcsolatban állunk a szlovén mezőgépipar további prominens képviselőivel is ( INO, AGROMEHANIKA, CREINA), melyek jó minőségű és kedvező ár/érték arányú gépeket kínálnak a kis, közép és nagyüzemek részére egyaránt.


2011-től egészült ki termékkörünk az ukrán KOBZARENKO néhány hiánypótló termékével.


Mindemellett 20 éve forgalmazzuk a hazai Vogel&Noot mezőgépgyár teljes választékát, ezen kívül pedig a dán KONGSKILDE mezőgazdasági gépeit, a HUNTRACO Zrt. Caterpillar gyártmányú mezőgazdasági rakodógépeit, a MEGAZET Kft. által importált FELLA szálastakarmány gépcsaládot, valamint az olasz GASPARDO-MASCHIO-UNIGREEN cégcsoport gépeit. Cégünk 20 éves piaci kapcsolatai révén igyekszünk ügyfeleink egyedi igényit is kielégíteni.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: nyégyszázhetvenhárom

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: nyégyszázhetvenhárom

A cég összes hirdetését ide kattintva tudja megtekinteni ( 2db )

Kobzarenka PBN-20 egytengelyes átrakókocsi

Kérjen ajánlatot

Magyarország-Szekszárd

+ 36 30 2262 555

Az ukrán Zavod Kobzarenka különböző méretben - 10-40m3 térfogattal gyárt...

Tovább a hirdetésre

Farmtech pótkocsi MEGAFEX 2000

Kérjen ajánlatot

Magyarország-Szekszárd

+ 36 30 2262 555

Robosztus, nagy teljesítményű gép. Nagyüzemek, bérvállalkozók igényeire fejlesztve rendkívűl gazdag...

Tovább a hirdetésre

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.