Start Agro Kft.

A gazdálkodás az egyik legnemesebb szakma. Nem csak egy munka, egy hivatás, hanem életforma. Akik nem látnak bele, nem érthetik, mennyi áldozatot, belefektetett energiát, mekkora kockázatot jelent. Mi tudjuk, hogy a termelésen, a megtermelt áru értékesítésén túl, az adminisztrációs terhek, a jogszabályoknak történő megfelelés, a vállalkozás menedzsmentje még nagyobb próbára teszi az ezzel foglalkozó embereket. Emellet, a gazdálkodóknak még a hatékonyabb termelési módszerek, termelőeszközök széles palettáján is meg kell találni a saját gazdaságuk számára optimális megoldást, gondoskodni a megfelelő módszerek bevezetéséről, összeállítani a beruházásaik finanszírozási hátterét.

A Start Agro Kft. új, a gépkereskedelemi piacon talán egyedülálló módon közelíti meg a mezőgazdasági vállalkozások technológiai fejlesztési feladatát. Szaktudásunk, tapasztalatunk jelentős része széles ügyfélkörünkből származik, Ez egészül ki saját szakmánk iránti elhivatottságunkból és kapcsolatrendszerünkből adódó rálátásunkkal a mezőgazdasági eszközpiac jelentős részére. Ezt a bázist használjuk fel ügyfeleink igényének, gazdaságuk termelési rendszerének, gépparkjuk részletes felmérése során ahhoz, hogy a megfelelő eszközöket ajánljuk. Legyen a cél a munkaminőség a hatékonyság, az üzembiztosság javítása, a kapacitás bővítése, a termelési költségek csökkentése vagy ezek összessége, mi az optimális megoldást keressük. Ezzel összhangban segítünk megteremteni a pályázati és banki forrásokat, jelentősebb beruházási projektek során pedig koordináljuk a beszállítók munkáját.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: nyégyszázhetvenhárom

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: nyégyszázhetvenhárom

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.