A Zetor-Vas Kft.-t 1997-ben alapítottam. Akkoriban se tőkém, se telephelyem nem volt, mindössze egy dologgal rendelkeztem, ami később nagyon fontosnak bizonyult; kiterjedt ismeretséggel a mezőgazdasági szektorban. Az ismeretséget a részben a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen végzett tanulmányaimnak, részben pedig a 70-es években a Ságvári tsz.-ben végezett munkámnak köszönhettem.

Az első Zetor traktort egy ismerősöm nyíregyházi OMV benzinkútjára helyeztem ki bemutatóra, majd később a Tiszavasvári úton béreltem több telephelyet is, egészen addig, amíg 2004-ben sikerült megvásárolnom a jelenlegi telephelyünket. A 2006-ban épített csarnokban bemutatótermet, alkatrészraktárt, és szervizműhelyt alakítottunk ki. 2010-ben elkezdtük bővíteni a termékpalettánkat és elkezdtük az ír tulajdonú és Magyarországon gyártott McHale bálázók és bálacsomagolók forgalmazását is, amit 2012-ben a legnagyobb olasz gépgyártó Maschio Gaspardo termékei követtek. Ezekkel a termékekkel sikerült lefednünk a legtöbb mezőgazdasági munkafázist, így az ügyfeleinknek már teljes csomagot tudtunk kínálni a tevékenységükhöz.

A gépforgalmazáson kívül jelentős hangsúlyt fektetünk a gazdák továbbképzésre is. 2009-ben megszereztük a felnőttképzés megindításához szükséges intézményi akkreditációt, 2011-ben pedig a Zetor-Vas Kft. autósiskolává vált. A képzéseinket először kizárólag az UMVP program keretén belül indítottuk, amire az adott lehetőséget, hogy a nyíregyházi Lippai János Szakközép- és Szakiskolával konzorciumi szerződést kötöttünk. Az UMVP program előnyeit kihasználva a hazai T-kategóriás képzés legnagyobb szereplőjévé váltunk.

2015-ben jelentős fejlesztést hajtottunk végre az alkatrész raktárunkban, és bővítettük a beszállítóink körét. A Zetor, Maschio Gaspardo, McHale alkatrészeken kívül, elkezdtük a minőségi, a termékekre 12 hónapos garanciát adó utángyártott John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Case IH, Landini traktorok alkatrészeinek forgalmazását is.

Üdvözlettel,

Vas Ottó
Tulajdonos-ügyvezető

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: százhuszonhárom

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: százhuszonhárom

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.