Valkon Kft. 2007 májusában alakult 5 fővel, kecskeméti központtal. Valtra traktorok értékesítésével kezdtük meg tevékenységünket. Még az év októberében a német Bernard KRONE Maschinenfabrik GmbH hivatalos magyarországi importőre lettünk.


A szállítói, és vevői elvárásoknak megfelelően a vevőszolgálat felépítése és folyamatos fejlesztése a legfontosabb feladattunk. Vevőszolgálatban dolgozó kollégáink évente 2-3 hetet töltenek bel-, és külföldi oktatáson - így lehetőségünk van a nemzetközi tapasztalatok megszerzésére-, szervizmérnökeink napi kapcsolatban vannak a gyártókkal. Alkatrészes, telepi-, és mobilszervizes csapatunk minden évben bővül, létszámuk 2014-re elérte a 35 főt. Vevőszolgálat további erősítése volt a célja a kecskeméti telephelyünkön túl, a 2010-es pápai, és a 2011-es sárbogárdi telepünk megnyitásának. Ezeken a telepeken alkatrész üzletet is üzemeltetünk, melyeken a saját márkás termékekhez 24 órán belül, a gépek minőségének megfelelő, magas színvonalú szervizszolgáltatást és alkatrészellátást is biztosítunk partnereinek. Üzleteinkben nemcsak az általunk forgalmazott gépekhez, de az országban fellelhető valamennyi mezőgazdasági géptípushoz biztosítjuk a jó minőségű alkatrészt.


Gépkínálatunkat folyamatosan bővítjük nyugat-európai és magyar gyártmányú munka- és célgépekkel.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: háromszáznyolcvanhét

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: háromszáznyolcvanhét

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.