Előkészületek az aratás utáni munkákra - Quicke gyártmányú munkaeszközök a Deraland Kft-től.

2022-06-27


Quicke bálarendező család: S+, M, L, L+, XL+ 

 

Napjainkban a szalma értéke egyre nagyobb. Az összegyűjtött szalma kell az iparnak (papírgyártás), a hőerőműveknek, de főképp szükséges az állattenyészés számára.

A bálázás a műveletsor első lépése, azonban a 300-500 kg tömegű bálák mozgatása, kazalba rakása nem egyszerű feladat. Ehhez mindenképpen okos, erős célgépekre, azaz eszközökre van szükség.

Az erőgépek általában minden gazdaságban adottak, ezek a homlokrakodóval szerelt traktorok, teleszkópos, vagy más önjáró rakodók. Ehhez gyárt megannyi cég különböző bálarendez, bálatüske eszközt.

Az Alö Quicke, a homlokrakodó és eszközgyártás területén a világ egyik legnagyobb és legismertebb cége. 2021-ben a meglévő bálamozgató eszközök mellett piacra dobott egy egész sor új bálarendezőt.

Az új bálakezelő berendezések széles választéka leegyszerűsíti  és termelékenyebbé teszi a gazdák munkáját. Nem számítanak a felhasználó elképzelései, vagy vágyai, ezek között szinte mindenki megtalálja a számára megfelelő eszközt.

Az eszközök típusjele mögött található  „+” jel, arra utal, hogy ezekre az adott felfogatás csavarozható (BoH). Ennek köszönhetően az eszközre szinte minden Magyarországon forgalmazott önjáró rakodó felfogatás rendszere felszerelhető.

A tervezéskor optimalizálták a megfelelő munkaszögeket, ennek eredményeképpen növekedett a termelékenység. Mindezt a tesztelések egész sora is igazolta.

A Quicke élvonalbeli technológiát használ a tökéletes illeszkedés és az eszközök működése érdekében.A választékból:

 

 

S+ 115 bálarendező

Ez egy könnyebb anyagok mozgatására ideális bálatüske. Az eszközt kis derékcsuklós önjáró (udvari) rakodókra tervezték

Szélessége 115cm, maximális emelési kapacitása 1000 kg

 

 

 

 

M 180 bálarendező

Nagyobb kapacitású bálatüske, a kiegészítőkkel akár több bála mozgatására alkalmas. Hegesztett Euro szabványú felfogatással kerül forgalomba, ezért tökéletes eszköz a traktoros homlokrakodók számára. Szélessége 180 cm, teherbírása 2000 kg

 

 

 

L+ 150 bálarendező

Bálatüske nagy hatékonyságot igénylő gazdáknak. A termelékenység növelése érdekében számos kiegészítővel bővíthető. Ideális eszköz nagymérető homlok-, valamint teleszkópos rakodókhoz. Rendelhető fix valamint felhajtható tüskékkel.

Szélesség 150 cm, teherbírás 2000 kg

 

 

 

L 200 bálarendező

Nagy kapacitású bálavilla, amely hozzákapcsolható a mellső vagy hátsó 3 pont függesztésekre is.

- Robusztus, széles vázkeret.

- Kör és kockabálákhoz egyaránt használható.

- Lehetővé teszi a traktorok első és hátsó vonóháromszögére, valamint a homlokrakodókra

történő rögzítést.

Szélesség, cm 200

Max. teherbírás, kg 2500

 

 

 

XL+200 bálarendező 

Legnagyobb eszköz igazi profi felhasználóknak. Számos tartozékkal kapható a termelékenység további növelése érdekében. (teleszkópos magasítók, hidraulikusan működtethető tüske felhajtás). Tökéletes eszköz önjáró és teleszkópos rakodókhoz.

Szélesség 200 cm, magasság 175-295 cm, teherbírás 2500 kg.

 

 

 

 

 

Quicke bálarendezők munka közben. Kérem, tekintse meg alábbi videónkat:  

 

 

 

 

 

Cégünk, a Deraland Kft. 2001. év őszén azzal a szándékkal alakult, hogy modern, a termelési-, és üzemeltetési költségek csökkentéséhez nagyban hozzájáruló erőgép kiegészítő berendezéseket kínáljon a mezőgazdasági termelő szervezetek, ill. magángazdálkodók számára.


Az elmúlt években számos szakmai és PR cikk megjelentetésével szándékoztuk felhívni az érintettek figyelmét az erőgépeikben rejlő kiaknázatlan lehetőségekre. Úgy látjuk, nem volt hiába való ezen erőfeszítésünk, ugyanis partnereink mára már számos erőgépen alkalmazzák sikerrel berendezéseinket.


Melyek is ezek? Lássuk az alábbi felsorolást!

  • ZUIDBERG mellső hárompont függesztés, mellső TLT hajtóművek és tömbsúlyok
  • ÅLÖ QUICKE traktoros homlokrakodók
  • ÅLÖ QUICKE traktoros homlokrakodó munkaeszközök
  • ÅLÖ QUICKE önjáró és teleszkópos rakodó munkaeszközök
  • SCHARMÜLLER vonóbekötés rendszerek traktorokhoz és vontatmányokhoz
  • CLEANFIX tisztító ventilátorok
  • PTG gumiabroncs nyomásszabályozó rendszerek
  • BEMA kommunális berendezések mellső függesztésekre és homlokrakodókra
  • PATEER tömbsúlyok

A fent felsorolt és általunk képviselt márkák termékeinek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. Az értékesítést viszonteladói rendszerben végezzük.

 

Kérem, nézzék meg forgalmazott termékeinkk animációs összefoglaló videóját:

 

 

 

 

 

Kapcsolat: 

 

DERALAND Kft. 7400 Kaposvár, Izzó utca 12/C.

 

www.deraland.hu

 

Termékfelelős : Cserepes Zoltán : +36 30 378 5500

 

 

 

 

 

 

 

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

BEZÁRÁS

Ha nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatokról, kövess minket Facebookon!