A több mint 100 éves múlttal rendelkező Hungrana Kft. a 21. századi korszerű takarmányozás alapját jelentő minőségi takarmányok hazai gyártója. Az igazi, Hungrafeed®Gold márkanéven forgalmazott stabil minőségű, cgf termékcsalád tagjait száraz (pellet és por), illetve nedves formában készítjük szabadegyházi gyárunkban.

A magyar gazdáktól vásárolt, évi 1.1 millió tonna kiváló minőségű GMO mentes hazai kukorica, és a több mint 100 év gyártási tapasztalat garantálja a Hungrafeed® Gold kiegyensúlyozott minőségét és ezáltal a modern takarmányozási igények legmagasabb szintű kielégítését.

Takarmánytermékeink másik stabil pillére a csúcsminőségű Hungragerm® kukoricacsíra, amely magas olajtartalma miatt a keverék-takarmányok nélkülözhetetlen energiaforrása.

A génmódosításoktól mentes kukoricából előállított fehérjekoncentrátum a Hungrafeed®Pro kukorica glutén, az igényes, magas szintű takarmányozás kihagyhatatlan alkotóeleme. Takarmánytermékeink felhasználásával csökkenti a költségeit, növeli állatai egészségét.
Magyar kukoricából – Természetesen!

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.