A Lajtamag Kft. 1991 decemberében alakult és 1995 tavaszán vált teljes egészében magántulajdonúvá.

Tevékenységi körünk kezdettől fogva vetőmag termeltetés és feldolgozás volt.
Napjainkig folyamatosan bővülő termelői kapcsolatokat építettünk ki Magyarország egész területén. 2009 évben – cégünk mintegy 300 partnerrel fenntartott kapcsolata alapján a szerződött termőterületeink megközelítették a 12.000 hektárt.

Az évek során folyamatos technikai fejlesztéseket és raktár bővítéseket hajtottunk végre, ezek eredményeként jelenleg 8.000 tonna aprómag, és 2.000 tonna kalászos vetőmag feldolgozása és annak tárolása az évi kapacitásunk.

Ezzel a korszerű tisztító és szárító rendszerrel lehetővé vált a magas minőségi igényekkel megjelenő külföldi partnereink – a vetőmagpiac meghatározó német, osztrák francia és holland vetőmagos cégek – színvonalas kiszolgálása is. Magyarországi partnereinknek nem csak termelési lehetőséget biztosítunk, hanem az általunk előállított vetőmagokat is kínáljuk. Ilyen irányú forgalmunk meghatározó részét teszik ki: a kalászos vetőmagvak, a repce vetőmagvak és egyéb aprómagvak.

A cégünk folyamatosan nyújt be pályázatokat ill. egyetemekkel és kutató intézetekkel közösen folytatunk innovációs fejlesztéseket a durum búza és zöldtrágya növények termesztése és használata témájában.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.