A Dunapack Kft. egy közép-kelet-európai hullámpapírlemez csomagolóeszközöket gyártó vállalatcsoport, a Dunapack Packaging divízió, magyarországi tagvállalata. Az 1990-ben alapított vállalat Budapesten, Dunaújvárosban és Nyíregyházán hullámpapírlemezből készült dobozok különböző típusainak széles választékát gyártja, és szinte valamennyi igényre kínál testreszabott csomagolási megoldásokat. Termékeink nagyrészt újrahasznosított, úgynevezett újrapapírból készülnek. A vállalatcsoporthoz tartozik hulladékpapír-begyűjtő (Duparec Kft.) és abból csomagolópapírt gyártó (Hamburger Hungaria Kft.) üzletág is.

Termékeink nagyon széles skálán mozognak a kétrétegű hullámtekercsektől a hétrétegű, extra erős hullámpapírlemezekig. Az FMCG szektor, a zöldség-gyümölcs és egyéb ágazatok részére gyártott csomagoló, szállító, gyűjtő és árukínáló hullámpapír dobozaink, papírtálcáink és betéteink egyedülálló, sokszínű konstrukciók (tTetőfenék-lapolt, kimetszett, réselt, felállítógépi, polcra kész-árukínáló, Twin box, Dual box, stb.). Vállalkozunk speciális, több darabból álló elektronikai és műszaki cikkek csomagolásának tervezésére, valamint kizárólag hullámpapír, illetve papíralapú csomagolóanyagok felhasználásával készülő komplett csomagolóeszközök gyártására és szállítására is.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: százhuszonhárom

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: százhuszonhárom

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.