Az 1991-ben alapított 100% ban privát magyar tulajdonban lévő cégünk lassan 25 éve áll a mezőgazdasági termelők szolgálatában. Fő profilja a mezőgazdasági gépkereskedelem, alkatrészkereskedelem, szervízszolgáltatás és gépjavítás. Kiegészítő tevékenységeink: műtrágya, vetőmag, csemete kerti növények kereskedelme, valamint az AGROMARKET mezőgazdasági lap szerkesztése, nyomtatása, országos terjesztése. A gépforgalmazás a Gödöllőn lévő központi telephelyről, illetve széleskörű viszonteladói hálózaton keresztül történik. Saját import gépeknél és jelentősebb gépértéknél a vevő telephelyére szállítva, beüzemelve kerül átadásra a gép. A forgalmazott gépek döntő többsége saját közvetlen gyári import, ezen kívül belföldi gyártók és külföldi gyártmányok vezérképviseletének márkaképviseleteként is forgalmazunk gépeket.

A forgalmazott gépekhez szükséges alkatrészeket raktárról azonnal, illetve megrendelésre rövid határidőn belül tudunk biztosítani. A szervizünk elsősorban a vevő telephelyén végzi el a szükséges karbantartásokat, ellenőrzéseket, beállításokat, javításokat garanciális időben és azt követően is igény szerint. A főjavításokat, és a közelünkben lévő gépek javítását a központi műhelyünkben, Gödöllőn végezzük. A forgalmazott gépek kiválasztásánál a fő szempont számunkra, hogy az adott géppel olyan minőségi munka legyen végezhető, ami többlet hozamot biztosít a termelőnek azonos, vagy csökkenő költségek mellett, tehát minőségi, tartós gépeket ajánlunk vállalható áron, komplex-gyors háttérszolgáltatással( hitel, szervíz, alkatrész, szaktanácsadás).

Jelenleg mintegy 10 fő felkészült több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberrel végezzük a tevékenységünket, a kis létszám miatt különlegesen alacsony rezsi költséggel működve, ezáltal is biztosítva a versenyképes árat.

Az eltelt idő mérlege a több mint 1000 db traktor és az 5-6000 db munkagép értékesítése a folyamatosan megújuló és bővített gépkínálatainkból, igazodva a piac igen gyorsan változó elvárásaihoz.

Nézze át jelenlegi gépkínálatunkat, kérjen konkrét árajánlatot!


Kérjük jelezze igényeit, keressen bizalommal, igyekszünk megfelelni elvárásainak. Közösen biztosan megtaláljuk a megoldást a gépberuházássa,l gépüzemeltetéssel kapcsolatos feladataira.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: háromszáznyolcvanhét

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: háromszáznyolcvanhét

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.