Traktor és kombájn optimalizálás gyári technológiával, megbontás nélkül, garanciával

Azért vagy most itt, mert gazdálkodással foglalkozol és gépekkel dolgozol.
A munkád során, a földeken már tapasztaltad, hogy a traktorod, kombájnod néha jobban is teljesíthetne. Jól jönne az erőtöbblet, ami átsegít a kötöttebb talajrészeken, emelkedőkön. Te is tudod, hogy a gép amikor szenved, erőlködik az a munkaidő és üzemanyag fogyasztás rovására megy, ráadásul a folyamatos kapcsolgatás az élettartamot rövidíti, a szervizköltségeid növeli.

Azt is tudod, hogy a gépgyártók sokszor azonos fizikai kivitelű gépeiket eltérő teljesítménnyel dobják piacra, több milliós felárakkal. Az erősebb gép gazdaságosabb, többet tud, így drágább. Aztán ne feledjük a gépek másik nagy csoportját, amikor a gyártó már 10 lóerő többlet hozzáadásakor nagyobb motort, turbót, erősített hajtást alkalmaz az üzembiztonság érdekében. Az ilyen esetekben igen kockázatos eltérni a gyári beállítástól, tehát tilos hozzányúlni!

Brutálisan nagy a gépválaszték, 1250 fajta gép dolgozik a földeken, köztük a tiéd is.
Ha a gépedben van biztonságos tartalék, akkor vétek egy jó optimalizált beállítás nélkül használni, mert ez csak segíti a munkád, csökkenti a költségeid. A gond ott kezdődik, ha nincs benne biztonságos tartalék és mégis felhúzatod!

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.