A Dorker Kft. 1992-ben alakult, 100%-ban magyar vállalkozás. Mezőgazdasági gépalkatrészek forgalmazása volt a fő profil. Az erő- és munkagépek területén folyamatosan bővítjük választékunkat, versenyképes kínálatot biztosítva a mezőgazdaságban dolgozók számára. MTZ alkatrész értékesítésében piacvezető szerepet töltünk be.

Az évek folyamán széles kis- és nagykereskedelmi hálózatot építettünk ki az országban, azzal a céllal, hogy országos szinten elérhetőek legyünk a vásárlóknak. Mára 8 telephelyen vagyunk megtalálhatóak, ahol alkatrész, munkagép értékesítés és teljeskörű szervizszolgáltatás működik.

Termékkínálatunk több mint 20 márkát foglal magába:
Erő- és munkagép területén a Pronar, MTZ, Agrion, Nardi, Hardi, Tehnos, Gregoire, Locust, Köckerling, Kühne, Strautmann termékeit forgalmazzuk a hazai piacon.

2011-től cégünk a Same Deutz - Fahr hivatalos forgalmazójává vált. Ez a cég volt az első, aki felismerte: a mezőgazdasági tevékenységek gépesítése az egyetlen út a gazdaságok termelékenységének növelésére. Ma már több, mint 320.000 Same Deutz -Fahr munkagép dolgozik szerte a világon, hazánkban is több, mint 1500.
Nagy figyelmet fordítunk a folyamatos alkatrészellátásra, az értékesített gépek szakszerű szervizellátására.

Továbbra is állunk vásárlóink szíves rendelkezésére!

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.