A Prillinger egy osztrák családi vállalkozás, amely hét európai országban van jelen leányvállalataival - jellemzően az Ausztriával szomszédos országokban.Neves mezőgazdasági gép forgalmazók és szakműhelyek méltányolják a Prillinger szolgáltatásait és megbízhatóságát. A személyes helyszíni kapcsolattartás és -gondozás magától értetődő számunkra. A Prillingernél rövid a megoldás útja: képzett vevőszolgálati kollégáink tapasztaltak és rugalmasak, ezáltal hatékony problémamegoldók. .A rendelkezésre álló nagy raktárkészletnek köszönhetően a megrendelések több mint 97%-a a rendelés napján kiszállításra kerül, ami megalapozza a megbízhatóságunkat. Mint Ügyfelünk, Ön is élvezheti termékeink széles választékát. Ezáltal a tartalék- és kopó alkatrészek szinte azonnal  Vevőink rendelkezésére állnak.

A speciális kérésekre, egyedi megrendelésekre is azonnal válaszolunk, egyszerűen és hatékonyan megszervezve azt az Ön számára.

A Prillinger a saját gyártású termékeken keresztül olyan fontos készletet kínál, amely termékek másként szinte alig beszerezhetők.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.