Kezdetek

Társaságunk, a TOOLTECHNIK Szerszám és Készülékgyártó Kft. 1990.12.10-én alakult a Bács-Kiskun megyei Szankon. A társaság tulajdonosai belföldi magánszemélyek, akik egyben a cég irányítását is végzik.

Megalakulásunkkor a szerszámgyártás volt a fő tevékenységünk, amelyhez csatlakozott az élelmiszeripari gépgyártás, és később a szerszámok helyben történő működtetése érdekében a préstechnikai ágazat. Gép- és gépalkatrészgyártás területén a tervezéstől a beüzemelésig vállaljuk az igények kielégítését. Emellett vállaljuk egyedi gépek tervezését és gyártását.

Termékek és szolgáltatások

A gyümölcsfeldolgozók részére a saját fejlesztésű magozó gépet több mint 10 éve folyamatos fejlesztéssel készítjük. Ezzel a termékkel egyedülállók vagyunk Közép- és Kelet Európában. A fémtömegcikk gyártás területén több mint 600 féle alkatrészt gyártunk. Szerszámgyártásunkkal komplex vevői igényeket elégítünk ki a tervezéstől a beüzemelésig. Egyedi madárriasztó (HUSSS) rendszert fejlesztettünk ki, amellyel partnereink megóvhatják épületeiket a madarak által okozott károktól és kellemetlenségektől.

Minőség

A vevői igények maximális kielégítése érdekében cégünk az ISO 9001:2008 minőségirányítási és az MSZ EN 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszert működtet. Dolgozóink egészségének megóvásáért, munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert alkalmazunk, mely megfelel az MSZ 28001:2008 (OHSAS 18001:2007 szabvány követelményeinek.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: nyolcszázötvenhat

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: nyolcszázötvenhat

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.