Üzleti elképzelésünk az, hogy a modern mezőgazdaság számára rendkívül hatékony gépeket és módszereket tudjunk biztosítani. Célunk, hogy globális szinten tudjunk segíteni a gazdálkodóknak, a munkatársaknak, a társadalomnak, valamint a tulajdonosoknak.

A Väderstad gyors növekedést élt meg az elmúlt tíz év során, értékesítési számok tekintetében a 2000. évinek ötszörösét produkálva. Az új piacoknak és termékeknek köszönhetően 2016. év árbevétele elérte a 200 millió eurót. Az öt legnagyobb piac: Svédország, Németország, az Egyesült Királyság, Franciaország és Oroszország.

2016. évben az árbevétel elérte a 200 millió eurót.
A dolgozói létszám összesen 830 fő.
Az első leányvállalat a 90-es évek elején jött létre az Egyesült Királyságban, majd később szerte Európában és Oroszország területén további 12 kirendeltség alakult. A legújabb leányvállalat Kanadában létesült.

A Väderstad csoport

A Väderstad csoport négy egységből épül fel: a Väderstad AB, a Seed Hawk Inc, a Svensk Presshärdning AB és a Väderstad Farm AB vállalatokból. Ma a csoport több mint 1100 embert foglalkoztat világszerte. A Väderstad csoport 2016. évi teljes forgalma 236 millió euró.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: háromszáznyolcvanhét

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: háromszáznyolcvanhét

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.