AJG AGROGÉP Jármű- és Gépgyártó Kft.

Kedves Érdeklődő!

Az AJG AGROGÉP JÁRMŰ- ÉS GÉPGYÁRTÓ KFT., illetve jogelődei több évtizede foglalkoznak mezőgazdasági gép- és járműgyártással. A kezdeti időszakban gépállomásként, később Mezőgép leányvállalatként, majd önálló vállalatként működött.

A cég több évtizedes múltra tekint vissza a mezőgazdasági szállító járművek (traktorvontatású szippantó tartálykocsik, locsoló és injektáló tartálykocsik, pótkocsik, takarmányszállító tartálykocsik), tervezésében és gyártásában, de már közel két évtizede kínálunk ügyfeleink számára tehergépkocsi felépítményeket és közúti pótkocsikat is.

Termékeink mindegyikét a felhasználói igényekhez messzemenően alkalmazkodó funkcionális kialakítás és a hosszú évek tapasztalatai alapján kialakult konstrukciók alkalmazása jellemzi. A minőségi anyagok felhasználásának, valamint a precíz gyártási technológiának köszönhetően magas színvonalú termékeket állítunk elő ügyfeleink megelégedésére.

Gyártmányaink fejlesztésekor és előállításakor a kiváló minőség, a hosszú élettartam és a megfelelő ár-érték arány a célunk. Reméljük, weboldalunk kellő áttekintést nyújt gyártmányainkról és megtalálja benne az Ön igényeinek legmegfelelőbb modellt.

Amennyiben érdeklődik valamelyik termékünk iránt, szakembereink szívesen állnak rendelkezésére!


Remélem, hamarosan mi is hozzájárulhatunk az Ön sikeréhez!

Tisztelettel:

Dr. Ferencz Géza ügyvezető igazgató

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: háromszázhetvennyolc

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: háromszázhetvennyolc

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.