A DM-KER Kft. 2008-ban alakult. Kezdetben a fő tevékenységi köreink a bányászati – és építőipari gépek kereskedelme volt, mely elsősorban jó állapotú, megkímélt használt gépek értékesítését jelentette.


A 2009-es év óta a Chicago Pneumatic gépek (Kína elsőszámú bontógépe) (pneumatikus és hidraulikus bontókalapácsok, kompresszorok, talajtömörítő eszközök) hivatalos képviseletét látjuk el, mely termékek az Atlas Copco csoport tagjaként szerepelnek a kínálatunkban.


A gépek értékesítése mellett ez évben kezdtük el munkagép alkatrészek forgalmazását és az általunk forgalmazott munkagépek szervízelését is.


2010 novemberében együttműködési szerződést írtunk alá a Doosan és Bobcat munkagépek értékesítésére a magyarországi ipari és építőipari piacon. 2010-re már a szervizszolgáltatás is az egyik jelentős bevételi forrássá vált, mely tevékenységünket tovább erősítettük, piaci szerepünket pedig kiszélesítettük. 2011 áprilisában a megállapodást kiegészítettük a Bobcat gépek mezőgazdasági képviseletével is, így a DM-Ker Kft., a Cseh gyártású Doosan/Bobcat gépek kizárólagos és hivatalos javítómühelyeként tevékenykedik.


Sok éves tapasztalattal rendelkező szervizes kollégáink folyamatosan gyári képzéseken vesznek részt, hogy az általunk képviselt termékeket minél magasabb szinten tudjuk kijavítani.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: százhuszonhárom

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: százhuszonhárom

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.