A Hetech Trend Mérnöki Iroda Kft. 1998-ban alakult, s mára Magyarország egyik vezető cége lett a gabonatárolók (fémsilórendszerek, horizontális tárolók), terményszárítók és tisztítók tervezése, építése és ezek komplett technológiai rendszerként való kivitelezése területén. A munka szinte minden fázisa számítógépes támogatással folyik, ami gyors munkavégzést, kitűnő színvonalú tervezést és kivitelezést eredményez. Nevünkhöz fűződik több, mint 300 megvalósult beruházás és közel 1.000.000 tonna tárolótér létesítése az elmúlt 18 évben – hazánkban és a környező országokban.

A magas színvonalú teljesítmény eredményeként, illetve a piaci igények támasztotta kihívásnak megfelelően a Hetech Trend Kft. az elmúlt időszakban több fejlesztést és beruházást is végrehajtott: pl. gyártócsarnok építése, több új CNC lemezmegmunkáló központ és gép vásárlása, valamint az ennek megfelelő létszámbővítés. Az elmúlt évben tovább folytatódott a külföldi piacszerzés, itthon pedig a szárítótelepek tervezésében és kivitelezésében értünk el szép sikereket. Az általunk gyártott és forgalmazott termékek megfelelnek a vonatkozó európai uniós jogszabályok és szabványok előírásainak.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: nyégyszázhetvenhárom

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: nyégyszázhetvenhárom

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.