Az 1991-ben alapított HUNTRACO Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. fő tevékenysége a világszerte első számú márkaként ismert és elismert Caterpillar munkagépeinek valamint energiaipari és egyéb berendezéseinek kizárólagos magyarországi forgalmazása és szervizelése.


A jól ismert Caterpillar építőipari munkagépeken kívül, a társaság értékesítésében egyre nagyobb részesedéssel vannak jelen a Caterpillar által gyártott más termékek is, kiemelten a biogáz és földgáz hasznosítására szolgáló erőművi motorok (Cat-MWM) valamint az ehhez a termékkörhöz kapcsolódó projektek megvalósítása, de a fontos termékek még a Caterpillar dízel áramfejlesztők valamint a különböző területeken (hajózás, vasút, energiakutatás, stb.), használt dízelmotorok is.


A Caterpillar termékein kívül, a HUNTRACO több más, ismert márka forgalmazójaként is jelen van a magyarországi piacokon, például Massey-Ferguson traktorok és más mezőgazdasági gépek, munkaeszközök, Ingersoll Rand ipari kompresszorok és légszerszámok, Genie személyemelők, Selwood, szivattyúk, Aqua Filter víztisztító berendezések, ORM szennyvíztisztító rendszerek.


A társaság termék és szolgáltatási portfóliójának fontos eleme a képviselt márkák termékkörére alapuló alkatrész és használtgép kereskedelem valamint a teljeskörű szerviz és bérleti szolgáltatások is, mellyel kapcsolatos aktuális kínálatunkat a weblapunkon is megtekintheti.

Partnereink gyors és hatékony kiszolgálását budaörsi központi telephelyünk mellett négy vidéki kirendeltségünk (Békéscsaba, Kaposújlak, Nyíregyháza és Szombathely) munkatársai, a 44 fős szerelői csapat, valamint a mintegy 20 fős területi értékesítői hálózatunk biztosítja.


A HUNTRACO Zrt. leányvállalata, a Motorpedo Kft. a Honda kisgépeinek (fűnyírók, szivattyúk, áramfejlesztők, csónakmotorok, stb.) kizárólagos magyarországi importőre és disztribútora.


A HUNTRACO Zrt és leányvállalata mintegy 150 főt foglalkoztatnak, 2014-ben 13,3 md Ft nettó árbevétel mellett 300 m Ft-ot meghaladó adózás előtti eredményt ért el.


A HUNTRACO Zrt. 100%-ban a brit CP Holdings Ltd. tulajdonában áll. A CP Holdings 2015-ben a harmadik legnagyobb magyarországi brit befektető, és számos külföldi termeléssel, kereskedelemmel és ingatlangazdálkodással foglalkozó vállalkozás mellett kizárólagos vagy meghatározó érdekeltségű tulajdonosa olyan magyarországi társaságoknak mint egyebek közt a Danubius Hotels, az Interag, az ÁTI Depo, a Gundel és az AutoFort.


Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: hatszáztizenkettő

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: hatszáztizenkettő

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.