Tisztelt Partnerünk!

A K&B Gépudvar Kft.-t 1998. február 1-én alapítottuk mezőgazdasági termelőeszköz-kereskedelem , kiváltképp erő és munkagép forgalmazás céljából.

Erőgép forgalmazásunk fő típusát a Cseh Köztársaságban gyártott Zetor traktorok képezik, melyekből Baranya, Somogy és Tolna megyékben a ZTR Agro Kft.-n mint importőrön keresztül – 1998 óta kizárólagos forgalmazói joggal rendelkezünk.

Munkagép palettánkon hazai gyártású és import gépek egyaránt szerepelnek. Az általunk forgalmazott gépekre – kivétel nélkül – a jogszabályban előírt garanciát biztosítjuk. A korrekt és gyors hibaelhárítás érdekében kiképzett szakembereink és egy teljesen újonnan felépített, modern szervizműhely áll vevőink rendelkezésére. Igény esetén vevőnk meghibásodott erőgépét a helyszínen javítjuk meg. Traktorok, pótkocsik, egyéb munkagépek garancia időn túli javítását is elvégezzük, műszaki vizsgáztatásra is vállalkozunk. Az elmúlt 16 évben cca. 700 db erőgépet értékesítettünk és végeztük el garancia időn belül és azon túli vevőszolgálati feladatait.

Ezt az internetes oldalt azzal a szándékkal ajánljuk figyelmébe, hogy Ön mint meglévő vagy leendő partnerünk általános összefoglalót kapjon a társaságunk által forgalmazott gépekről, illetve szolgáltatásokról.

Várjuk megtisztelő érdeklődésüket.

Tisztelettel:

Kasó Tamás ügyvezető

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: nyolcszázötvenhat

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: nyolcszázötvenhat

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.