Az M.C.I. Nemzetközi Gépkereskedelmi Központ Kft. több mint 20 éve van jelen a hazai gépforgalmazási piacon. Cégünk az olasz Merlo gyár hazai márkaképviseletét látja el, márkaképviseletünk tevékenységi köre e mellett a Thaler, derékban csuklós homlokrakodó gépeinek és adaptereinek, valamint a HPV-VHX hidraulikus bontókalapácsok forgalmazására is kiterjed.

Tevékenységi körünkbe tartozik még a használt és új John Deere traktorok forgalmazása csak úgy, mint a Kverneland mezőgazdasági munkaeszközök értékesítése.

Cégünk erőssége a megbízhatóság, a jó minőség, és a rugalmasság mind az értékesítés mind a szervizellátás területén. Különösen ajánljuk figyelmébe szerviz szolgáltatásunkat.

Az M.C.I Kft. a kizárólagosan képviselt géptípusokhoz teljes körű szerviz- és alkatrész-ellátást biztosít. A gépjavítás 800 m2-es daruzott csarnokban történik vértesszőlősi telephelyünkön. Szervizünkben a legszigorúbb európai szabványoknak megfelelően, bevizsgált munkaeszközökkel dolgoznak szerelőink.

A 980 polcfolyóméteren tárolt alkatrészraktárból gördülékenyen zajlik az alkatrészellátás. A komplett gépmosáshoz külső mosó áll rendelkezésre. Szerelőink magas műszaki szakértelemmel rendelkeznek. A karbantartásokat, a kisebb és közepes javításokat a helyszínen végezzük jól felszerelt műhelykocsik segítségével. A szükséges alkatrészt, segéd- és kenőanyagot a szerelő a helyszínre szállítja, a lecserélt fáradt kenőanyagot pedig - igény esetén - az M.C.I. Kft. telephelyére visszaszállítja. Amennyiben cége egyelőre nem szándékozik új gépet vásárolni, azonban szezonális munkákra BÉRGÉPET keres, úgy az M.C.I. Kft. bérgép- választékából tudunk ajánlani megfelelőt.

Számos gépet kínálunk bérbeadásra, gépkezelő nélkül.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.