A szolnoki székhelyű MAGTÁR Kft. több mint 25 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével.

A vállalat alapítása óta minőségi termékek forgalmazását és megbízható szolgáltatás nyújtását tűzte ki célul.
Mindig fontos szempont volt a mezőgazdasági termelők egyedi igényeinek figyelembe vétele. Ez a szemléletmód és értékrend határozza meg az üzleti stratégiáját és mindennapi munkáját. Fő törekvése a gazdálkodókkal és a beszállítókkal kialakított hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolat.

A MAGTÁR Kft. 2016. decemberétől a STEYR traktorok egyetlen hivatalos, közvetlen gyártói kapcsolattal és ezáltal teljes terméktámogatással rendelkező hazai forgalmazója. A CNH cégcsoporton belül a STEYR traktorok PRÉMIUM kategóriájú termékek, melyek a mai kor követelményeinek mindenben megfelelnek és a fejlesztésekben pedig élen járnak. A traktorok forgalmazása mellett a MAGTÁR Kft. kiemelt hangsúlyt fektet a magas színvonalú szerviz-és alkatrészellátásra is.

A gazdák teljes körű kiszolgálását a Magtár Kft. országosan kiépített szervizhálózata, több mint negyed évszázados agrárgép- piaci tapasztalata és területi képviselőinek szaktudása teszi lehetővé.
A MAGTÁR Kft. munkatársainak szakértelmére a szántóföldi öntözés terén is számíthat. A vállalat számos öntözési beruházásban vett részt, a néhány gépből álló kisebb beszerzésektől az egészen nagy, több száz hektáros öntözésfejlesztési projektekig.

A MAGTÁR Kft. mára az egyik legnagyobb öntözőgép forgalmazóvá nőtte ki magát Magyarországon.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: háromszázhetvennyolc

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: háromszázhetvennyolc

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.