Cégünk, az MJF KFT, 1998-ban alakult családi vállalkozás, mely 15 éve működik sikeresen, gödöllői székhellyel. A korábban a mezőgazdaság területén szerzett több évtizedes szakmai és gazdasági tapasztalataink jó alapot adtak a vállalkozás létrehozásához. A technikai fejlődés szempontjából folyamatos és egyébként szükségszerű újítások átvétele pedig sikeresen tovább erősített minket.

Főbb partnereink a kis- és közepes magyar állattartó gazdálkodók, akiknek technológiai berendezéseket, gépeket, szállítunk, szerelünk. kivitelezünk, Fő profilunk a száraz, gabona alapú takarmányok kezelése. Így a gabonaszárítás, a tárolás, a keverékkészítésen át a tápok telepi lefogadásig, kiosztásig, kietetésig.

Tevékenységi körünkbe tartozik még a könnyűszerkezetes állattartó épületek építése, azok technológiai berendezésekkel felszerelt kulcsrakész átadása, főként baromfifélék és házinyúl számára. Szállítunk, szerelünk PLC vezérelt trágyakomposztálókat.

A termékismertetőnkben fentiek széles skáláját tüntettük fel.

Mint az referencialistánkból kitűnik, a kis-közepes gazdálkodók mellett szép számmal dolgoztunk kifejezetten nagy termelőknek is, mint amilyenek az AGROPRODUKT ZRT, Pápa, a BÁCS-TAK KFT, Mélykút, vagy a FARM TOJÁS KFT, Győr.

Kizárólagos hazai képviselete és elosztóhelye vagyunk több termékünknek, mint pl. az EUROSILOS SIRP takarmánytároló silótornyoknak és szállító csigáknak. Ezeket viszonteladóink, továbbforgalmazóink is sikeresen telepítik.

A nagyobb, pályázati fejlesztésekhez, a megrendelőinknek a gyártó üzemből közvetlenül a telephelyükig leszállítjuk a berendezéseket. Felkészülve a hazai valós gazdasági ritmusváltozásokra, jelentős azonnal szállítható készletekkel is rendelkezünk. Ezekből akár 24 órán beleüli szállításokra is képesek vagyunk.

Ügyfeleink, megrendelőink tisztelete, igényeik meghallgatása, megértése, a jó és pontos szállítások, szerelések, kivitelezések, (igény esetén) a beüzemelések és betanítások és azok utóéletének nyomon követése, a „minden munkánk a mi minősítésünk” elfogadása tesz bennünket hitelessé.

Várjuk szíves megkeresésüket!

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.