Társaságunk 1995-ben alakult vezető szakemberekből, akik korábban több évtizedes tapasztalatot szereztek a hazai Bábolna B1-15 típusú szárítók gyártásában, felépítésében és üzemeltetésében. Az akkori tulajdonos nem fejlesztette a Bábolna típusú szárítókat, ezért a Pannonagri Kft. alapító szakemberei célul tűzték ki, hogy felkutatják a világon fellelhető legkorszerűbb gabonaszárítási, tisztítási- és tárolási technológiákat és ezeket adaptálják a magyarországi termelési viszonyokhoz.

2008-es évvel bezárólag a társaság több mint 120 korszerű, nagy teljesítményű gabonaszárító telepet hozott létre Magyarországon és Szlovákiában, amelyek a vevők nagy megelégedésére üzemelnek.

Fő tevékenységi körünk így a gabonaszárítók és a tisztító-és tároló komplexumok kulcsrakész létrehozása lett.

Ezen tevékenységünket a következő részfeladatok megvalósításával végezzük:

Marketing
Értékesítési tárgyalások, szerződéskötés
Műszaki tervezés
Komplett dokumentációk elkészítése építési engedély
beszerzéséhez és kivitelezéshez
A gabonaszárító telepek megvalósításához szükséges import
részegységek beszerzése, amelyek a következők:
STELA gabonaszárítók, Németországból
LAW gabonaszárítók Franciaországból
MAROT tisztítók, Franciaországból
SKANDIA serleges felvonók és láncos szállítók, Svédországból
SYMAGA gabonatároló silók, Spanyolországból

Lakatosipari gyártmányok, segédelemek gyártása, amelyek felhasználásával a fent leírt részegységeket egy komplett technológiai géplánccá építjük össze
Kulcsrakész építés és technológia szerelés
Elektromos rendszer tervezése, gyártása és szerelése
Üzembe helyezés, helyszíni oktatás
Értékesítés utáni szerviz, üzemeltetési tanácsadás
Évenként továbbképző programok szervezése a gabonaszárítókat üzemeltető személyzet részére, mely segíti a partnereink szakmai fejlődését.
A gabonaszárító telepek éves felülvizsgálata a szárítási szezon megkezdése előtt a vevők megrendelése alapján.
Gabonaszárító telepeink vezérgépe az alumínium ötvözet lemezekből gyártott STELA gabonaszárító, amely a technika jelenlegi állása szerint a legmagasabb szinten automatizált szárítóberendezés.

Nedvességszabályzó automatikája a hullámterjedés sebességmérésének elvén képes a mag valós nedvességtartalmának mérésére, a szárított termény egyenletes nedvességtartalmának beállítására. Energiatakarékos, magkímélő

Az LAW típusú, francia gyártmányú gabonaszárító-család gépeit, 2002 óta importáljuk és építjük be szárítótelepeinkbe. Az LAW horganyzott lemezből gyártott, alacsonyabb árkategóriát képviselő berendezés, megbízhatóságban, üzembiztonságban azonban nincs hátrányban az egyéb típusokkal szemben.

A szárítóüzem telepítésének helyszíni körülményeit és a beruházási keretösszeg nagyságát figyelembe véve okszerűen szoktunk javaslatot tenni STELA vagy LAW típusú használatára.

A SKANDIA cég gyártmánypalettája széles a farm kiviteltől a nagyüzemi, illetve a malomipari kivitelig. 40-300 tonna teljesítménytartományban gyárt magszállító gépeket, mint:

serleges felhordók, oldalfutás jelzővel és visszafutás gátlóval
garatbetöltő láncos szállítók
vízszintesen üzemelő, valamint 15°, 30° és 45° szögben emelkedő egyenes láncos szállítók
15°, 30° és 45° szögben ívesen emelkedő láncos szállító tagok, amelyek vízszintes elemekhez csatlakoznak
komplett magtári betöltő rendszerek
mobil garatok
légtisztítók
A részegységek gyártása robottechnikával történik. Rendkívüli méretpontosság, könnyű szerelhetőség, beázás mentes kivitel. Kedvező ár-érték arány.

A MAROT univerzális dobrostás tisztítók az egyszerű felépítés, kitűnő munkaminőség és megbízható működés előnyeit egyesítik. 25 t/h- tól 400 t/h teljesítménykategóriában készülnek. Külön kivitel áll rendelkezésre előtisztításra, utótisztításra (finomtisztításra) és osztályozásra. Univerzálisan felhasználhatóak máktól a borsóig, bármely termény tisztítására. Búza vetőmag készítésére, sörárpa osztályozására. Kitűnően kezelik a napraforgót, kalászos gabonaféléket és kukoricát.

A MAROT gépcsaládot a kiváló ár/érték arány jellemzi. A kitűnő munkaminőséget és univerzális használhatóságot Magyarországon több mint 80 működő referenciacég bizonyítja.

Ettől függetlenül külön kívánságra síkrostás tisztítókat is beépítünk, amelyeket szerződés alapján a Westrup, Cimbira vagy Petkus cégektől szerzünk be a tisztelt vásárló típusválasztása szerint.

A SYMAGA tárolósilók magas minőségi követelményeknek felelnek meg, felszerelhetők teljes átmérőjű szellőzőpadozattal, hőmérsékletfigyelő-, szellőztető- és hűtőrendszerrel, teljes mértékben automatizálhatók.

Az egy komplexumba összeépítésre kerülő gépek megválasztásánál a korszerűség, gazdaságosság, megbízhatóság és az egyszerű üzemeltetés lehetősége voltak a legfőbb szempontjaink. Gondosan ügyeltünk arra, hogy ezeknek a gépeknek az alkalmazásával a vevő a befektetésre vetített legnagyobb mértékű és leggyorsabb visszatérüléssel számolhasson.

Szakértelmünkkel készséggel állunk az Önök rendelkezésére.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: kilencszáznegyvenhét

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: kilencszáznegyvenhét

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.