A Sasform Kft-t családi vállalkozásként 1990-ben alapítottuk. Legfontosabb tevékenységünk gépek gyártása, fejlesztése, forgalmazása, amit immár 26 éve sikeresen folytatunk.
Cégünk székhelye Kecskeméten található. Mivel Kecskemét város mindig is fontos szerepet játszott, egyfajta központot jelentett a talajművelő gépek gyártásának területén, megalakulásunkkor fontos szempontnak tartottuk, hogy az itteni szakmai kultúrát megtartsuk és továbbfejlesszük, ezáltal minden igényt kielégítő gépeket fejlesszünk, gyártsunk és forgalmazzunk. Közép- és nagyméretű gazdaság számára egyaránt, a szántóföldi növénytermesztéstől a szőlő-, gyümölcstermesztési kultúrákig minden termelési ágazathoz gazdag eszközkínálattal rendelkezik vállalatunk.Saját fejlesztésű és gyártású termékeink, fő gépcsaládjaink:

  • tárcsás boronák
  • kultivátorok
  • kombinátorok
  • ásóboronák
  • középmélyművelők

 

Ezen felül az alábbi gépek márkaképviseletét látjuk el:

  • szőlő- és gyümölcsművelő (Calderoni gépcsalád)
  • műtrágya- valamint granulátum kiadagoló felépítmények (Matermacc)
  • műtrágyaszórók (CIMAC gépcsalád)


Cégünk hagyományosan kiemelt feladatai közé sorolja továbbá az általunk forgalmazott gépek, eszközök műszaki gondozását. Telephelyünk javítóbázisa, raktáron lévő pótalkatrészeink szilárd műszaki hátteret jelentenek partnereink számára, akiknek eszközeik állapotát garanciális időn túl is figyelemmel kísérjük.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: hatszáztizenkettő

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: hatszáztizenkettő

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.