A Starcz Kft. 1995-ben alakult. Cégünk elsősorban a RAU gyár termékeinek magyarországi képviseletét látta el. Az Európában ismert cégátalakulások miatt átmenetileg több, egy cégcsoporthoz tartozó mezőgazdasági gépgyár termékeivel is foglalkoztunk. Termékpalettánk átalakult és specializálódott.


2006 tavasza óta csak permetezés technikával és tápanyag utánpótlás gépeivel foglalkozunk.


A németországi Dammann permetező gépgyár és a Güstrow műtrágyaszóró gépgyár képviseletét látjuk el. Ezen két cég termékeit vezetjük be a magyar piacra és szakismeretünkkel biztosítjuk a megfelelő szakmai és technikai hátteret a magyarországi vevők részére.


Mivel én több mint 20 éve foglalkozom permetezés technikával, így széleskörű kapcsolataimnak köszönhetően természetesen a permetezőgépekhez szükséges alkatrészellátást is biztosítja cégünk kereskedőinken keresztül.


A Dammann permetezőgépek magyarországi megjelenésével egy új felsőkategóriás géptípust tudunk biztosítani a legmodernebb technika iránt érdeklődő vevők részére.


Célunk, hogy a magyarországi növénytermesztési igényekhez és adottságokhoz igazítsuk kínálatunkat, gépeink paramétereit, és technikai felszereltségét.


Mi a mezőgazdasági gépesítésnek csak egy szűk témakörével foglalkozunk, de abban kiemelkedőt akarunk nyújtani.


Ha kérdése van, szívesen állunk rendelkezésére.Üdvözlettel:


Starcz Tamás


ügyvezető

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.