SUGÓ-GÉP Mezőgazdasági Gép Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

2008. augusztusában megalakult a „Sugó – Gép” Kft.. Alapvető célja a Himel Magyarország Kft. termékpalettájához kapcsolódó gépek, berendezések illetve a gyártáshoz szükséges anyagok biztosítása, emellett bizonyos beszállítók termékeinek magyarországi forgalmazása. A cég folyamatosan bővíti saját ügyfélkörét, ami szorosan kapcsolódik a Himel Magyarország Kft. ügyfeleihez. Saját területi képviselőink a Himel Magyarország Kft-nél szerzett tapasztalatokat felhasználva a legmagasabb szintű vevői igények kielégítésére törekednek.
A Himel Magyarország Kft. a „Sugó – Gép” Kft. csapatával együttesen tevékenykedik, ezáltal növeli az ügyfeleink elégedettségét.

Rendszer megoldásainkat illetve saját gyártási tevékenységeinket számítógépes tervező kollegák segítik a legkorszerűbb tervezőprogramok használatával.
Alaptevékenységünk mellett gépeinkhez a szükséges pótalkatrészeket is biztosítjuk, szervizelünk, igény szerint javítunk, hiszen a mindig megbízható üzemkész gép a legnagyobb érték a vevő szemében.

Raktárkészletünk folyamatosan bővülő, mellyel vevőinket még gyorsabban ki tudjuk szolgálni. Gépeink szervizelését szervizcsoportunk végzi, akik lelkesen fáradoznak még a legkisebb hibák kijavításán is.


Cégünk hírnevét jelentős számú elégedett ügyfeleink igazolják, mind a keverőrendszerek, mind a takarmánykeverő-kiosztó kocsik vonatkozásában. Mindez a jó csapatmunka és a jó termékeknek köszönhető.A munkánk eredményeként cégeink forgalma is folyamatosan növekvő. A csapatlétszám is ehhez mérten nő, jelenleg 20 fő.Mottónk: Kiváló termékek forgalmazása-gyártása a vevői igények magas szintű, magas színvonalú kiszolgálása, maximális megelégedettség mellett.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: háromszázhetvennyolc

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: háromszázhetvennyolc

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.