A vektor-mezogep.hu határokon átívelve igyekszik vevőkörét a lehető legmagasabb szinten mezőgazdasági gépekkel, tanácsadással kiszolgálni. Honlapunk elkészítésének elsődleges célja az volt, hogy az Önök munkáját megkönnyítsük és gyorsítsuk az információk áramlását. Ma amikor szinte minden vállalkozásban, háztartásban jelen van a számítógép és az internet, rendkívül fontosnak tartjuk, hogy mi is elérhetőbbek legyünk az Önök számára, illetve Önök is a mi számunkra. Fontosnak tartjuk, mert tudjuk, hogy Önök reggeltől-estig szinte megállás nélkül dolgoznak, ezért nincs idejük napközben a különböző problémákat kezelni és aránytalanul sok időt eltölteni utánjárással, telefonálgatással.

Este mikor hazaérnek és nyugodtan tudnák intézni a dolgaikat, akkor általában nem érik el azt, akit szeretnének, de éppen ez az amiben ezzel az új elektronikus kereskedelmi szolgáltatással támogatni szeretnénk Önt és vállalkozását.

Honlapunkon keresztül bármikor kényelmesen megtekintheti programajánlatunkat, lekérdezheti termékeinkkel kapcsolatos összes információt, prospektust, műszaki adatokat és ezen információk kiegészítéseként minél több videofilmet ajánlunk figyelmébe, melyek megtekintésével vizuális információhoz juthat a termékek működésével kapcsolatban. Kérhet tőlünk árajánlatot vagy egyéb információkat, különböző gépteszteket, hogy még a telefont sem kell felemelnie.

Regisztráljon honlapunkon és mi megkönnyítjük, egyszerűbbé tesszük munkáját és hatékonyabbá gazdálkodását.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.