MINÕSÉG - MEGBÍZHATÓSÁG - FERROFLEXCégünk, a Ferro-Flex Mezőgazdasági Gép-, és Szerkezet Gyártó Kft. egyedülálló a hazai piacon abból a szempontból, hogy a nagyüzemi gyártás ellenére is szoros kapcsolatot tart fenn a gazdákkal. Termékskálánkat közvetlenül a gazdák igényei alapján alakítjuk, akik, ha máskor nem, az évente megtartott szakmai napunkon ellátogatnak hozzánk. Fő profilunk a traktorra szerelhető homlokrakodók és azok munkaeszközei, valamint a teleszkópos rakodókra szerelhető munkaeszközök. A gazdákkal kialakított jó kapcsolatunk hasznára válik a cégünkkel üzleti kapcsolatban álló viszonteladóknak is. (KITE, AXIÁL, IKR, ha csak a legnagyobbakat említjük )

Gyártunk még különféle vontatott talajművelő eszközöket, zsákemelőt, pótkocsit 6 féle cserélhető felépítménnyel , megrendelésre épületek acélszerkezetét. Nagyobb külföldi partnereink inkább sorozatgyártásban készült eszközöket, ill. rajz alapján készített alkatrészeket rendelnek tőlünk. (Faucheux, Mampaey, Liebherr, VA Intertrading, stb.)

A folyamatosan változó igények sikeres kielégítésének egyik titka az, hogy három tervező mérnök dolgozik folyamatosan a termékskála teljessé tételén, valamint az új termékek tesztelésén és tökéletesítésén. A nemrégiben új gyártó csarnokkal bővült üzemben, immár több mint 70 fizikai dolgozó vesz részt a gyártásban. Az üzemben összesen 2700 négyzetméteren folyik a gyártás és összeszerelés, ami magába foglalja a daraboló, hegesztő-, és festő műhelyt, valamint a szereldét. További tároló-, iroda-, és mérőhelységek foglalnak el még 350 négyzetmétert, így kb 3 hektárnyi a beépített terület az üzem teljes 7 hektárjából.

Dolgozóink többirányú szakképzettsége biztosítja a cég rugalmasságát, lehetővé teszi a folyamatosan változó vevõi igények gyors teljesítését. A könnyen konvertálható flexibilis munkaerő kapacitás évi mintegy 150 ezer óra, mely szükség esetén akár növelhető. 13 fő irodai állomány gondoskodik a cég irányításáról, kereskedelmi és , adminisztratív működtetéséről. 

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: nyégyszázhetvenhárom

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: nyégyszázhetvenhárom

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.