A Metripond Plus Mérlegtechnika Kft. tipizált és egyedi mérlegek gyártásával,kereskedelmével, szervizével, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások elvégzésével foglalkozik.Digitális asztali és raktári mérlegek, hídmérleg, zsákolómérleg, szalagmérleg, átfolyásmérő mérleg és egyéb a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban, raktározásban, gyógyszeriparban, termelő és szolgáltató egységekben használt mérlegek.
Vállaljuk egyedi mérlegelési feladatok megoldását és meglévő mérlegek korszerűsítését is.


Kiegészítő profilként készítünk és szállítunk zsáktovábbító szalagot, vállazó szalagot, zsákszájvarrógépet és zsákvarrócérnát. Elvégezzük a berendezések helyszíni szerelését, szervizmunkáit és alkatrészeket is biztosítunk.


Szolgáltatásaink


1. Szerviz:

Vállaljuk a mérlegek, illetve Newlong és Yao-Han típusú zsákvarrógépek folyamatos alkatrészellátását, felújítását és szervizelését műhelyünkben, beépített berendezéseknél a megrendelő telephelyén. Javító partnereink hálózata az egész ország területét lefedi.


2. Korszerűsítés:

Vállaljuk minden olyan mechanikus mérőszerkezettel rendelkező mérleg elektronizálását, korszerűsítését, mely megbízható, korróziómentes szerkezettel rendelkezik, valamint a mérleg jelenleg is pontosan mér.


3. Súlykölcsönzés:

Cégünk rendelkezik 20 tonna M1-es pontosságú, hiteles súlykészlettel. A súlyok megfelelnek a nemzetközi előírásoknak (OIML 47/1976-os ajánlás), valamint az 1991. évi XLV. törvény 127/1991.(X.9) kormányrendeletének. A súlyokat évente hitelesítjük.

4. Hitelesítés, kalibrálás:

Az előzőekben felsorolt rendeletek alapján és szerint a kötelező hitelesítésű használati mérőeszközök előkészítését és hitelesítését elvégezzük telephelyünkön, vagy a megrendelő telephelyén. NAT által akkreditált mérlegkalibráló loboratóriumot üzemeltetünk és az MHEK által felügyelt gyártóművi megfelelőségi vizsgálatot végzünk, mérlegeket kalibrálunk.
 

5. Minőség:

MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményei szerint minősített a tevékenységünk, CE, HACCP előírásoknak megfelelnek a berendezéseink.
 

TERMÉKEK:

asztali mérleg, raktári mérleg, húsipari mérleg, híd mérleg, zsákoló big-bag töltő, átfolyásmérő mérleg, szalag mérleg, tartály mérleg, mérőműszerek nyomtatók, zsákvarrógép, szállítószalag, zsákrázó berendezés.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: nyolcszázötvenhat

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: nyolcszázötvenhat

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.