A Vadkert-Agrotechnika Kft. 1999-ben alakult. 100%-ban magántulajdonú cég. Ügyvezetőjének több mint 20 év szakmai tapasztalat áll a háta mögött, első sorban talajművelő gépek tervezése és gyártása terén. A családi vállalkozás 11 fővel működik, talajművelő gépeket gyárt a legkisebbtől a legnagyobb kategóriájú traktorok után különböző munkaszélességben. A gyártás során maximálisan figyelembe veszi a megrendelők egyedi igényeit is.


A kft. saját gyártású illetve forgalmazású gépei után kedvező hitelt tud biztosítani vevői részére. A pályázatok megírásában is segítséget nyújt.


A saját gyártású gépeken kívül bármely Magyarországon forgalmazott mezőgazdasági gép és erőgép teljes skáláját tudja biztosítani, alkatrész ellátással és garanciális szolgáltatással. Az erőgépek területén elsősorban MTZ, YTO és TIM traktorokat tud ajánlani. A kft. fő tevékenységi területe még a talajművelő gépek alkatrészeinek forgalmazása, megrendelésre akár egyedi gyártásban is.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: hatszáztizenkettő

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: hatszáztizenkettő

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.