Az Adama egy olyan világ megteremtésére törekszik, ahol a kifizetődő termelés mellett, fontos szerepet kap az élelmiszerbiztonság. Lehetetlennek hangzik? Sokan hirdetik ezt a víziót, de az Adama másképpen teszi Törekszik az egyszerűség megteremtésére

A növénytermesztés komplex tevékenység, amely tele van kihívásokkal. Az Adama együtt dolgozik a termelőkkel, a disztribútorokkal és a teljes gazdálkodó közösséggel annak érdekében, hogy megtalálja annak lehetőségét, hogy a komplex kihívásokat egyszerűbbé tegye. Az agrárközösséggel folyamatosan egyeztetve keresi azokat gyakorlatias és innovatív megoldásokat a növényvédelemben és azon túl, melyek előremozdítják az ágazatot.

Segíti a gazdákat a termelésben

A termelés nem csak a földeken zajlik. Az Adama földrészektől függetlenül, a vetéstől az értékesítésig, a termelők teljes üzleti tevékenységében szeretne segítséget nyújtani.

Közösséget hoz létre

Az Adama határozott célja, hogy őszinte és szoros kapcsolatot alakítson ki a termelőkkel. A digitális technológiák használatával egy olyan meghatározó hálózatot szeretne felépíteni, amely összehozza a termelőket és befolyással bír a növénytermesztésre szerte a világban.

Az örökségére épít

Évekkel ezelőtt az Adama (Makhteshim) részese lehetett annak a folyamatnak, amikor a vállalat segítette a gazdákat abban, hogy képesek legyenek a sivatagot fenntartható módon „zölddé” varázsolni, lehetővé téve egy nemzet felvirágozását. Az Adama jól képzett csapata most globális szinten szeretné ugyanezt a segítséget nyújtani a termelőknek.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.