A Bólyi Agrokémiai Kft. az ország déli-nyugati határvidékén fekszik, tulajdonosai és partnerei kiváló minőségű termőföldeken gazdálkodnak. 1974. októberében alapították cégünk jogelődjét Agrokémiai Egyszerű Gazdasági Társaság névvel. A társult gazdaságok intenzív gazdálkodásra álltak át, gesztora a Bólyi Állami Gazdaság volt.

Három telephelyén (Bóly, Mohács, Magyarbóly) 40 ezer tonna műtrágya tárolókapacitást hoztak létre, iparvágányok épültek miközben a környezet védelmére is odafigyeltek. A társaság 1989-ben alakult át Kft.-vé. 13 tagú tulajdonosi körét a környező nagyüzemek alkották, közülük legnagyobb részesedéssel a Bólyi Mezőgazdasági Részvénytársaság rendelkezett.

2007-ben a Bóly Zrt megvásárolta a tulajdonostársak üzletrészeit s így a cég 100%-os egyszemélyes tulajdonossá nőtt. Ezáltal a Bólyi Agrokémiai Kft is a Bonafarm csoport tagja lett. Forgalmazott inputjainkkal teljeskörűen látjuk el a csoport mezőgazdasági termelő vállalatait, a Bóly Zrt.-t, a Dalmand Zrt.-t és a Csányi pincészet Zrt.-t.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: kilencszáznegyvenhét

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: kilencszáznegyvenhét

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.