A győri székhelyű Hat-Agro Kft. az állattenyésztési és élelmiszeripari higiéniára, kártevőirtó termékek, valamint baromfi tartástechnológiák forgalmazására szakosodott kereskedelmi és szolgáltató vállalat, mely tevékenységét Magyarországon, Romániában és Szlovákiában végzi.

A 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk 1998. óta szereplője a magyar agráriumnak.

Cégünk a biológiai biztonság („Biosecurity Control”), a környezetbarát gondolkodásmód, a minőség, az állatvédelem és állatjólét megteremtésének elkötelezett híve. Az általunk forgalmazott termékek megfelelnek a legszigorúbb európai és hazai minőségügyi normáknak, környezet- és felhasználóbarátok.

A Hat-Agro Kft. küldetése az, hogy a fogyasztó asztalára biztonságos élelmiszer kerüljön. Az élelmiszerbiztonság a mi megítélésünk szerint az alapanyagot jelentő hús biztonságos előállításakor, már az állattartó telepen elkezdődik. Ebben tudunk segítséget nyújtani, és minél több mezőgazdasági és élelmiszeripari üzemnél végigkísérni higiéniai és járványmegelőzési szempontból az élelmiszer előállítási folyamatot a Magyarországon előállított élelmiszerek esetében. Tevékenységünket három üzletágra bontottuk annak érdekében, hogy minden általunk képviselt termék megfelelő támogatást kaphasson.

A Hat-Agro Kft. legrégebbi üzletága az alapítás óta fennálló higiéniai üzletág,amely tisztító- és fertőtlenítőszerek forgalmazását végzi az intenzív állattenyésztés és feldolgozóipar számára, vállalja komplett biosecurity, járványvédelmi és farmhigiéniai programok kidolgozását és nyomon követését a baromfi, a sertés és a szarvasmarha telepeken. Az üzletág fő higiéniai termék beszállítója a belga CID LINES, amely ISO és GMP minősítéssel rendelkezik. Az üzletág másik fontos beszállítója az olasz VEMA, mely a tisztítószerek kijuttatásához kínál alacsony- és középnyomású komplett habosító rendszereket az élelmiszeripar számára.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.