Cégünk 1993-ban alakult. Kezdetben mezőgazdasági gépek javításával foglalkozott, majd gépi szolgáltatást nyújtott mezőgazdasági termelők számára.
1995-től lakatos ipari tevékenységbe kezdett. A HG -3 típusú - ún. hagyományos-gyűrűshengereket gyártotta a mezőgazdaság számára. 1999-ben befejezte a gépi szolgáltatást és csak az ipari tevékenységet folytatta. Az előző időszakban bevált talajművelő eszközökre építve elsősorban a hengerek területén fejlesztett tovább. A csak földúton vontatható hengert átalakították, így az közúton való szállításra is alkalmassá vált.

Igényként merült fel az egyszerűbb kezelhetőség, valamint a gyorsabb szállítási lehetőség, megszületett hát a hidraulikusan összecsukható gyűrűshenger. Ez a gép cégünk fő terméke ma is.

Egyedi igények kielégítésére is vállalkozunk, kész termékeink között szerepel néhány speciális munkához készített gép is.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: nyégyszázhetvenhárom

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: nyégyszázhetvenhárom

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.