A Multimix Kft 1994-ben alakult magyar tulajdonban lévő társaság. A társaság technológiai jellegű mezőgazdasági beruházások tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A Multimix Kft fő tevékenységi köre takarmányipari technológiák komplett létesítése a tervezéstől a kivitelezésen át a kezelők betanításáig. Technológiáink maximális mértékben képesek kiszolgálni az egyedi elképzeléseket. Saját gyártmányainkból, valamint a piacon elérhető célgépekből, az igényeknek leginkább megfelelő technológiát állítjuk össze. Az így megalkotott korszerű technológiák megbízható működését saját fejlesztésű vezérlési rendszerünk fogja össze.

Természetesen partnereink a megépült üzem átadása után is támaszkodhatnak a Multimixre, akár későbbi bővítési elképzelések megvalósításában, akár a tervezett rendszeres karbantartásoknál.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: kilencszáznegyvenhét

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: kilencszáznegyvenhét

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.