A Geringhoff 1880 óta részese a mezőgazdasági gépiparnak. A cég a mai napig családi vállalkozásként működik. Az évek alatt világszerte számos gazdával dolgoztunk együtt, akik - mérnökeink szenvedélyesen elkötelezett munkája mellett - rengeteget segítettek nekünk a különböző betakarítási szituációkhoz szükséges megoldások fejlesztésében.

Generációról generációra került átadásra az a jelentős tapasztalat, ami az évek során felhalmozódott a Geringhoff-nál, és a mai napig is az ügyfeleink javára használjuk fel mindezt a tudást.

Ügyfélszolgálati részlegünk azon dolgozik, hogy minden egyes ügyfél részére olyan személyre szabott tanácsadást és egyéni támogatást biztosítson, ami a technológiai szempontokon is túlmutat. Számos ügyfélkapcsolatunk már két vagy három generáció óta tart folyamatosan. Ennél közelebb kerülni ügyfeleinkhez, szükségleteikhez és kihívásaikhoz már nem is lehetne.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: háromszáznyolcvanhét

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: háromszáznyolcvanhét

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.