A Szal-Agro Kft. 1998-ban alakult családi vállalkozásként. Kezdettől fogva fő tevékenysége a mezőgazdasági gépek és alkatrészek forgalmazása. Mellette terménykereskedelemmel, műtrágya, vetőmag és különböző mezőgazdasági felhasználású áruk forgalmazásával foglalkozik a társaság. A kezdeti miskolci területe folyamatosan bővült, mely területen 2016-ban teljesen új telephelyet épített. Fő termékkörét a jó minőségű Lengyelországi gyártók termékei adja. 2012 évtől országos lefedettségű saját értékesítő hálózatot alakítottunk ki. Az elmúlt években a cég folyamatos sikereket és elismerést ért el, ezért az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében új telephelyeket, és szervizpontokat létesít a Szal-Agro Kft. Hamarosan telephelyünk nyílik Kiskunhalason, hogy a Dél-Magyarországi térség ellátását könnyítse. Régóta terveink között a szerepel egy Dunántúli telephely kialakítása,  mely Sárbogárd térségében a közeljövőben fog megvalósulni.Tevékenységi köreink  • Gépkereskedelem: a legnagyobb hazai gépgyártó- , forgalmazó és importőr cégekkel állunk kapcsolatban. Kínálatunkban megtalálhatók erőgépek, talajművelő-, növényvédelmi-, és betakarítógépek, pótkocsik, terménycsigák, öntözőgépek.
  • Alkatrész forgalmazás: kínálatunkban megtalálhatók erőgépek és munkagépek alkatrészei minden általunk forgalmazott géphez, motorolajok, kenőanyagok, szerszámok, gumiabroncsok, kerti kisgépek.
  • Vetőmag és műtrágya értékesítés: idényszerűen a legnagyobb fajtatulajdonosok vetőmagjait kínáljuk
  • Szerviz ellátás: az általunk értékesített erőgépek és munkagépek garanciális szervizelését és a garancia időn túli javítását is végezzük.
  • Gépjavítás: erő- és munkagépek javítása, felújítása, műszaki vizsgára történő felkészítése
  • A beruházások elősegítésére különféle hitel- és lízingkonstrukciókkal állunk rendelkezésre, társaságunk pályázatíróval is rendelkezik

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: hétszáznegyvenhat

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.