Az Agro-Alfa Kft. 1992-ben magyar magánszemélyek által alapított társaság, amely a mai napig megőrizte induláskori tulajdonosi összetételét. Míg a tulajdonosi kör nem változott addig, a társaság tevékenysége folyamatos fejlődésen ment keresztül és ez a fejlődés a továbbiakban is biztosítva látszik.


A kezdetben csak a mezőgazdasági gépalkatrész kereskedelemmel foglalkozó cég az elmúlt évek folyamán bővítette tevékenységi körét melyek a teljesség igénye nélkül az alábbiak:


  • új és használt mezőgazdasági gépek értékesítése
  • alkatrész kereskedelem
  • műszaki áru kereskedelem
  • mezőgazdasági gépszerviz
  • gumiabroncs kereskedelem és szerviz ipari-,
    mezőgazdasági- és lakossági szegmensben
  • gyorsszerviz 3,5t alatti gépjárművek
  • alkatrész felújítás és gyártás
  • hidraulika tömlőgyártás és javítás

Üzleti partnerek részére magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező szakembergárda áll rendelkezésre, mely alapvető biztosíték az elvégzett munka színvonalára. Mivel nem elég csak a megfelelő munkatársak megtalálása és alkalmazása, korszerű, minden igényt kielégítő telephelyek kialakítását is el kellett végezni. Ezek a telephelyek Magyarországon hat helységben, Szlovákiában pedig egy helyen állnak a vásárlók rendelkezésére. Minden telephelyen korszerű raktározási körülmények és megfelelő nagyságú árukészlet található, ami megteremti a feltételeket, hogy a vásárlói igények igen nagy része azonnal és versenyképes árakon biztosítható legyen.


A kiépített beszállítói- és gyártói kör, valamint a több százmilliós raktárkészlet lehetővé teszi,  hogy az Agro-Alfa Kft. sikeresen felvegye a versenyt a külföldi és hazai vetélytársakkal.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: háromszáznyolcvanhét

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: háromszáznyolcvanhét

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.