A Lakkos Kft. 2009-ben óta működik és MTZ traktorok nagykereskedelmi értékesítésével kerültünk be a magyar mezőgazdasági élet vérkeringésébe. 2012 óta viszont már a Hattat traktorok Perkins és Deutz- Fahr motorok főalkatrész beszállítói, valamint több traktorgyár alkatrész ellátó kizárólagos magyarországi forgalmazója is mi vagyunk.

Cégünk, valamint hivatalos viszonteladóink, továbbá a Bicchi olasz pótkocsi gyártó Európa 2. legnagyobb pótkocsi gyártó cége, a Fede permetezők többszörösen nemzetközileg is díjazott számtalan saját szabadalommal rendelkezik és Solano vetőgépek kizárólagos kereskedői is. Minden, általunk forgalmazott gép kimagasló minőséggel, megbízhatósággal és versenyképes árral rendelkezik. Erre bizonyíték a garancia +2 programunk, ahol akár 4 éves, kiterjesztett garanciát is igénybe vehetnek a vásárlóink, vagy akár élhetnek visszavásárlási garanciánkkal is.

Jelenlegi termékpalettánkkal képesek vagyunk kiváló minőségű termékekkel ellátni a legkisebb kertészeteket, vagy a több ezer hektáros gazdaságokat egyaránt. Célunk, hogy a lehető legjobb minőséget produkáljuk versenyképes áron. Szerviz szolgáltatásunk gyors, naprakész és jól felszerelt. Alkatrész ellátásunk megfelelő és akár az MTZ akár más márkák esetében, csak a gyári vagy annál jobb minőségű termékeket használjuk fel, értékesítjük. Külön fontosnak tartjuk a gépek üzemeltetése során, hogy az általunk forgalmazott gépek szerviz és fenntartási költségei alacsonyak legyenek és mindez nem a minőség rovására.

Ha vásárolna, vagy bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: nyolcszázötvenhat

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: nyolcszázötvenhat

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.