HÚSZ ÉV nem kis idő egy ember életében, amint egy vállalkozáséban sem!
Az Auditker nem csak megérte, meg is élte ezt az időt. A 20 évbe sok siker, és sok kellemetlen esemény is belefér. A rosszakból tanultunk, a sikerek pedig tovább éltetnek bennünket.


Hogyan is kezdődött, hol tartunk, és mik a céljaink?


Az 1989-ben indult változások sorozata fenekestől felforgatta az ország gazdasági szerkezetét, átrendeződés kezdődött el, melynek során 1994-ben az Auditker Kft is megalakult.
A kezdetben könyvelési szolgáltatást és kereskedelmi tevékenységet is folytató  cég neve a belső felépítésére utal. Egy idő után a könyvviteli tevékenységet megszüntettük.


Három fő tevékenységünk megmaradt: gépkereskedelem, szerviz, festőüzemi szolgáltatás.
Ezek mellet termék-fejlesztéssel is foglalkozunk, kertészeteknek fejlesztünk, és gyártunk egyedi gépeket.
A három fő tevékenységünk üzletág-szerűen végzi a feladatát. Mindegyik élén felelős vezető áll, akik irányítják az ott folyó munkát.


GÉPKERESKEDELEM


A mezőgazdasági gépek értékesítése adja legfőbb árbevételünket.
A sok évvel ezelőtti termékszerkezetünk nem volt más, mint a többi gépforgalmazó vállalkozásé. Ugyanazt próbáltuk forgalmazni, amit mindenki más. Ez a piacpolitika nem nyújtott alternatívát, ezért át kellett azt fogalmazni. Stratégiai tervet készítettünk, amely irányt mutatott a kertészetek és a szántóföldi öntözés gépesítése felé.
A zöldség-, gyümölcs-, és szőlőtermesztőknek kínálunk berendezéseket. Termékeink között találhatók bakhát-készítők, fóliafektetők, palántázók, ültető- és vetőgépek, sor- és tőköz-művelők, permetezők, szárzúzók.
Ugyanakkor nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az SDF GROUP olasz-német vállalat immár 2008 óta cégünkre bízta a Lamborghini traktorok hazai forgalmazását.


SZERVIZ


Szerviz tevékenységünk kifejezetten a kereskedelmi tevékenységünk kiszolgáló ágazataként kezdett működni.
Mint minden műszaki technika, így az is, amit az Auditker munkatársai értékesítenek, képes meghibásodni. Ezeket az eszközöket garanciális időn belül, és azon túl is képesek vagyunk javítani, szervizelni, telephelyünkön is, és az ügyfeleknél is egyaránt. Jól képzett munkatársaink korszerűen felszerelt műhelyben, és szerviz-autók segítségével végzik munkájukat.


FESTŐÜZEM


A festőüzemi szolgáltatást a gépeket fejlesztő tevékenységünk során alakítottuk ki. Rendelkezünk egy komplett üzemmel, amely műanyag por elektrosztatikus felhordásával készít impozáns, dekoratív felületeket. Ez az üzem kifejezetten bérmunkát végez. A Kecskeméten és a város közelében lévő, fémek megmunkálását végző cégekkel kapcsolatban vagyunk, megrendelő ügyfeleink között tudhatjuk őket.


Vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdon, 77%-ban családi.
A cég vezetői maguk a tulajdonosok, akik közvetlenül kiveszik részüket a napi munkából is.
Célunk, hogy a jól bevált stratégiánkat megtartva tovább fejlődjünk, és a mezőgazdaság gépesítésének kihívásaira válaszoljunk. Szeretnénk elégedett ügyfeleink számát gyarapítani, munkatársainknak megfelelő munkakörülményeket biztosítani továbbra is.


Kis Pál, ügyvezető


2014.01.21.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: nyolcszázötvenhat

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: nyolcszázötvenhat

A cég összes hirdetését ide kattintva tudja megtekinteni ( 1db )

ARGILES AF-10 ALMASZEDŐ GÉP

Kérjen ajánlatot

Magyarország-Kecskemét,

+36 76 484 378

Az eszköz étkezési alma betakarítására lett kifejlesztve, teljesítménye 250 kg/fő/óra,...

Tovább a hirdetésre

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.