A CAUSSADE SEMENCES CSOPORT francia eredetű vetőmag nemesítő vállalat, mely hagyományosan nagy hangsúlyt fektet a kor magas elvárásainak megfelelő genetikai potenciállal rendelkező szántóföldi vetőmagok nemesítésére és előállítására. Széles portfoliója 50 kultúrát számlál, genetikáját a termelők világszerte több mint 34 országban alkalmazzák.

A több növényfaj nemesítésével foglalkozó Csoport az évszázad leginnovatívabb és legfejlettebb koncepcióit és technológiáit alkalmazza a mezőgazdaság és agráripari ágazat támogatására. A társaság több mint 50 év tapasztalattal a háta mögött professzionális csapatával arra törekszik, hogy megfeleljen a technológiai kihívásoknak, a partnerek – mezőgazdasági termelők, forgalmazók és agráripari területen dolgozók – által megfogalmazott magas szakmai és minőségi követelményeknek.

A 100%-ban termelői tulajdonban lévő CAUSSADE SEMENCES CSOPORT az elmúlt 50 év alatt képes volt úgy növekedni és sikereket elérni, hogy közben hű maradt küldetéséhez, célkitűzéseihez, önmagához és gyökereihez.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: hatszáztizenkettő

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: hatszáztizenkettő

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.