VÁLLALATUNK EURÓPA EGYIK VEZETŐ KOMPLEX NÖVÉNYVÉDŐSZER BÉRMUNKA PARTNERE

Megbízóink közé tartoznak a nagy multinacionális, originális készítmény gyártók mellett a feltörekvő, generikus készítményekkel foglalkozó vállalatok is.

Szolgáltatásaink felölelik az alábbi területeket:

növényvédőszerek formálása
növényvédőszerek csomagolása
az általunk formált és csomagolt készítményekhez kapcsolódó logisztikai tevékenység
csomagolás és formuláció fejlesztés
növényvédőszerekhez kapcsolódó analitikai szolgáltatások
Tevékenységi körünkbe tartozik továbbá a kiskiszerelésű növényvédőszerek forgalmazása a magyar piacon.
A vállalat magyar magánszemélyek tulajdonában áll. Ez teszi lehetővé, hogy minden partnerünk részére biztosítsuk a piaci érdekektől mentes, legmagasabb szintű szolgáltatásokat.

Vállalatunk az 1991-es alapítása óta hosszú utat tett meg.

A néhány fős kis vállalkozástól több mint háromszáz embernek munkát biztosító vállalatig, a kicsiny bérelt irodától a több tízezer négyzetmétert meghaladó beépített területig, az ismeretlen kezdő nehéz indulásától a piacvezető szintén küzdelmes napjaiig jutottunk. Ha megrendelőként, vagy beszállítóként, esetleg bármi más módon vagyunk kapcsolatban, akkor is tudjuk, hogy csak az Önök segítségével érhettünk el idáig.

Továbbfejlődésünk lehetősége is a partnereinkkel folytatott kölcsönös előnyökön alapuló együttműködésben rejlik. Köszönjük az eddigi megtisztelő érdeklődést, amelyet a cégünk iránt tanúsított, és egyben kérjük Önöket, hogy a jövőben is járuljanak hozzá cégünk fejlődéséhez.

A fentiek reményében ajánlják az Önök figyelmébe a következőkben található információkat a Chemark tulajdonosai és vezetői.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: százhuszonhárom

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: százhuszonhárom

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.