A fenntartható fejlődés alapelve – az egyensúly a gazdasági, az ökológiai és a szociális célok elérése során- egyúttal lehetőség és kihívás is. A szociális és ökológiai aspektusokat integráltuk gyártási folyamatainkba azért, hogy elkerüljük a kockázatokat és biztosítsuk ökonómiai sikerességünket.

Vállalati stratégiánk fontos eleme összhangban cselekedni alap értékeinkkel. Ezek formálják cselekedeteinket világszerte és szolgálnak útmutatóként mindennapi tevékenységünk során. Minden munkatársunk elkötelezett, s céljának tekinti alapelveink megóvását.

Alapértékeink kifejezik felelősségünket az emberek, a társadalom és a természet felé. Továbbá termékeink előállítása és a hozzá kapcsolódó marketingje minden rávonatkozó törvénynek és szabályozásnak eleget tesz úgy, mint minőségi és biztonsági szabványoknak azért, hogy a lehető legnagyobb védelmet biztosítsa az emberiségnek, a környezetnek és a természetnek egyaránt.

Minden EuroChem Agro termékről részletes információ áll rendelkezésre a technikai, környezeti és biztonsági előírásokkal kapcsolatban.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: nyégyszázhetvenhárom

Ajánlatot kérek

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: nyégyszázhetvenhárom

Forgalmazott márkák