2007. december 17-én egy új szereplővel bővült a hazai növényvédő szer forgalmazók sora. A cég új Magyarországon, de a Nufarm által gyártott készítmények valószínüleg már ismertek az Ön számára. Olyan termékek fémjelzik a Nufarm által képvislet megoldásokat, mint a Champion, Dezormon, Mecomorn, U-46 D és M, Stabilan, Clinic, Amega, Mextrol B, Mezzo Forte, Cuproxat, Tazer, Zeagran Top, Mystic, Mystic Pro, Kaiso, Sumi Alfa, Zoom, Prolectus, Spodnam, Nuprid Max, stb.

A Nufarm egy ausztráliai székhelyű növényvédő szer gyártó vállalat. Az 1957-es alapítás óta piacvezető pozíciót vívott ki magának Ausztráliában, de Európában és a többi kontinensen is meghatározó, globális piaci szereplővé vált. Ha néhány szóval szeretnénk jellemezni a Nufarmot, akkor az alábbi felsorolást tehetjük:

Márka építés
Globális piaci jelenlét
Stabil értékesítési és marketing háttér
Termékfejlesztés
Rugalmas gyártási háttér
Stabil engedélyeztetési háttér ( > 2000 engedély világszerte)
Stratégiai együttműködések


Mi a Nufarmnál azon dolgozunk, hogy minél hatékonyabb megoldásokat dolgozzunk ki az Ön növényvédelmi problémáira. A fejlesztéseknél figyelembe vesszük a legszigorúbb környezetvédelmi és egészségügyi előírásokat.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: kilencszáznegyvenhét

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: kilencszáznegyvenhét

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.