A Nyírségi-Agrofocus Kft. 1997. február 01.-én alakult, kizárólag magántőke bevonásával. Tevékenységi körébe tartozik: növényvédő szer, műtrágya és a mezőgazdasági termelés során felhasználható eszközök, fóliák nagykereskedelme. A cég tulajdonosai azt tűzték ki maguk elé, hogy északkelet Magyarországon egy dinamikusan fejlődő a mezőgazdasági termelők igényéhez messzemenően alkalmazkodó termelőeszköz kereskedelmi és szolgáltató cég alakuljon ki. Vevőkörünk a hagyományos mezőgazdasági nagyüzemeken túlmenően a társas vállalkozások, magántermelők, családi gazdaságok, őstermelők közül kerül ki.

Az üzletpolitika részeként a vevők nagyságrendjének mérlegelése és fizetőképességük ténye kiemelt hangsúlyt kapott. A célkitűzések összességében megvalósultak és ma már a térség mind nagyságrendjében mind vevőkörében meghatározó súllyal jelenünk meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Érdemes visszatekinteni az elmúlt időszakra, hogy az elért eredmények megfelelő súlyát érzékelhessük.

A kereskedelmi politikánkban kiemelt helyet kapott a partneri kör igényének pontos ismerete és kielégítése. A cégünk törekedett és a jövőben is törekedni kíván, hogy a növényvédő szer gyártók mindegyikével korrekt kapcsolatot alakítson ki. Meghatározó figyelmet szentelünk az áruválaszték bővítésére annak érdekében, hogy a vevők elégedetten távozzanak a vásárlást követően.

Kezdetektől fogva vállaltuk a termékek házhoz szállítását. Törekedtünk, és a jövőben is fontosnak tartjuk, hogy a vevőink gyors és pontos kiszolgálásban részesüljenek. Fontosnak tartjuk, hogy partnereink részére fizetési haladékot biztosítunk, kialakítottuk a terménnyel, illetve terményből történő fizetés alapjait.

Társaságunk jellemző adatait foglaltuk össze az alábbiakban.

A növényvédő szer szállítók közül számunkra legfontosabb kapcsolat alakult ki a Farmmix Kft, Arysta Lifescience Kft, DuPont Hungárií Kft, Bayer Hungária Kft., Basf Hungária Kft., Vetco Kft.- vel. Ezekkel a gyártókkal közvetlen kapcsolatban állunk súlyukat és jelentőségüket kiemelt figyelemmel kezeljük. A többi növényvédő szer gyártóval és a /műtrágya, vetőmag, mezőgazdasági fólia, stb./ szállítójával nincs közvetlen üzleti kapcsolatunk de velük is korrekt viszonyt tartunk fenn. 1997-ben Nyíregyháza határában működő Kőlapos Kft. -től bérelt raktárban kezdtük meg működésünket. Kezdettől fogva célunk volt egy önálló telep kialakítása. Párhuzamosan működésünkkel 1999.-től kezdődően kezdtük el kialakítani telepünket mely Nyíregyháza, Tiszavasvári út 53. szám alatt található, ez a létesítmény 2001.júliusára készült el, s ettől az időtől fogva itt folytatjuk munkánkat. A beruházás során megvalósult egy 300 négyzetméteres raktár mely a legmagasabb környezetvédelmi szempontoknak is megfelel. Vevőink színvonalas kiszolgálása érdekében otthonos és kényelmes vevőszolgálati irodát hoztunk létre. Munkatársaink munkakörülményeit az ehhez kapcsolódó kényelmes irodák és szociális létesítmények szolgálják. Az áruforgalmi munkánkat kezdettől fogva számítógépközponttal vezérelt eszközök segítik. Folyamatosan fejlődött járműparkunk mely, 1 db 1,5 tonnás, és2 db 0,6 tonnás tehergépkocsival rendelkezik. Korszerű az anyagmozgatásunk is mivel gázüzemű villástargoncával rendelkezünk. 1999.-től kezdődően partnereinknek lehetőséget adtunk terménnyel történő fizetésre. A gabonafélék /kukorica, napraforgó / termesztés elősegítésére áruhitelt biztosítunk, de ezen áruféleségek átvételére jelenleg még nincs lehetőségünk. Mindig nagy gondot fordítottunk munkatársaink képzésére mely abban nyilvánult meg, hogy a növényvédő szer gyártók által tartott szakmai tájékoztatókon részt vettük és részt veszünk. Több dolgozónk ezzel egyidejűleg végzett növényvédelmi, ADR, targonca vezetői tanfolyamokat.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: kétszázötvennégy

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.