A Nádudvari Agrokémiai Kft. és elődei több mint 17 éve működteti a világszínvonalú korszerű folyékony műtrágyázási szolgáltató rendszerét. Társaságunk székhelye Nádudvaron található. A folyékony műtrágya gyártásra specializálódott üzem 1986-ban épült. Akkor tulajdonosa a Vörös Csillag Mg.Tsz., majd a HAGE volt.

A mezőgazdasági üzem elsődleges célja a gazdaságos termelés, amely a növénytermesztési ágazatban is szükségessé tette a legkorszerűbb módszerek alkalmazását. Az alapítók e cél megvalósítása érdekében hozták létre a kor egyik legfejlettebb folyékony műtrágya üzemét.

A Nádudvari Agrokémiai Kft. tagja a Nitrogénművek Zrt. által létrehozott Genezis Partnerhálózat nevű kereskedelmi és szaktanácsadói hálózatnak.

A Társaság termékpalettáján a folyékony műtrágyák mellett az összes, a Bige Holding Csoport által gyártott és forgalmazott termék megtalálható.

A szolgáltatás szaktanácsadással, szállítással, tranzittelepek létesítésével, kijuttató gépcsoport biztosításával, felhasználói technológiai fejlesztéssel egészül ki.

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: háromszázhetvennyolc

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: háromszázhetvennyolc

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.