Lombtrágyázzon korszerűen, olcsón és nagy pontossággal a Péti Nitrokomplex Kft. levéltrágyáival!

A Péti Nitrokomplex Kft-t a Nitrogénművek ZRT. alapította 1991-ben. Az anyavállalatnál meglévő mikro- és makroelem tartalmú műtrágya fejlesztési eredmények gyakorlati megvalósítása, (gyártás és forgalmazás ), a termékválaszték bővítése céljából. A Kft. székhelye Pétfürdőn található, a Nitrogénművek Zrt. területén belül.

A Péti Nitrokomplex Kft. több mint 20 éve gyárt jó minőségű, korszerű folyékony levél és talajtrágyákat. A Kft. elsődleges célja a gazdaságos termelés, a Vevőink igényeinek magas színvonalú és jó minőségű áruval való ellátása. Alkalmazkodunk a környezetkímélő integrált növénytermesztési elvekhez, azaz „okszerű”, az adott területnek megfelelő és a növény igénye szerinti tápanyag utánpótláshoz, amely a növénytermesztési ágazatban is szükségessé teszi a legkorszerűbb levéltrágyák alkalmazását. Társaságunk működésének központi eleme a minőségirányítás és a környezetvédelem, ezért kiemelten kezeljük ezeket a területeket. A Kft. számára nagy jelentőséggel bír az ISO 9001/2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer fenntartása, hatékonyságának folyamatos fejlesztése.

Tevékenységünkben fontos szerepet kap a kutatás és a fejlesztés, törekszünk a megújulásra, és a folyamatos fejlődésre. Mikroelem készítményeink az Öko Garancia Hungária Kft. tanúsítványa alapján felhasználhatók Ökológiai Gazdaságokban is.

A levéltrágyázás számos előnnyel rendelkezik!

Vegye igénybe Ön is a Péti Nitrokomplex Kft. termékeit! Eredményesebben, olcsóbban fog termelni.

A Nitrogénművek Zrt. 2009 augusztusától a fogyasztók közvetlen elérésének segítése érdekében az egész országra kiterjedő szervezetet hozott létre Genezis Partnerhálózat néven. Az új rendszerben a Bige Holding csoport tagjai, így a Péti Nitrokomplex Kft. termékeinek szaktanácsadása, kereskedelme is egységes formát kap. Az Okszerű tápanyag utánpótlás, a környezet ésszerű, kíméletes használata, a környezetet érő terhelések mértékének csökkentése, a helyes elveken nyugvó műtrágyázás jótékony hatással lehet a környezetre. A megfelelő mennyiségű és fajtájú műtrágya megállapításában nyújtanak segítséget a Nitrogénművek Zrt üzletkötői. Szaktanácsadási szolgáltatásuk révén még pontosabban meg tudják határozni a gazdálkodók számára ajánlott komplex tápanyag-visszapótlást, az alapműtrágyázástól a levéltrágyázásig.

Minőségi műtrágyákkal a jobb eredményekért! Hatékonyság, garantált minőség!

Várjuk megtisztelő érdeklődését!

Teljes szöveg mutatása

Kérdése van a céggel, termékekkel, szolgáltatással kapcsolatban?
Küldjön üzenetet!
A Gazdák Tere munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Írja le számmal a következőt: nyolcszázötvenhat

Kérjen visszahívást!
A Gazdák Tere munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot.

Írja le számmal a következőt: nyolcszázötvenhat

Forgalmazott márkák

A Gazdák Tere weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.